reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Ja goiłam się dwa i pół tygodnia i cierpiałam bardzo, w szpitalu chodziłam jak jakaś kaleka i na siedząco długo karmic nie mogłam, bo tak mnie bolało.. Mało tego, w nocy nie mogłam się przekręcić z jednogo boku na drugi, myslałm, że te męczarnie się nigdy nie skończą.Teraz jest juz wszystko ok, z tym, że jak dłużej posiedzę to mnie zaczyna blizna boleć. A do sklepu wychodziłam dopiero po trzech tyg i dopiero wtedy poruszłam się swobodnie.

reklama
Pytia, Nastka - no to mnie pocieszyłyście... :( ;) Żartuję oczywiście. Dzięki za szczere odpowiedzi.
Może u mnie uda się szybciej... Ale jak na razie mój nastrój przez te ograniczenia jest fatalny, dzuś cały dzień co chwilę ryczałam... :( Może jutro wstanę prawą nogą...

Ja w tej chwili jestem w 6 tygodniu po porodzie i tez od czasu do czasu cos mnie tam pobolewa ( czuje takie dziwne klucie). Siadac nie moglam do czasu wyjecia szwow- czyli 7 dni po porodzie, a szwy rozpuszczalne wykruszaly sie jeszcze do 4 tygodni po porodzie.Za dwa dni wizyta u gina- tez sie boje ze przy badaniu bedzie mnie bolec- że o seksiku z moim biednym ,wyglodzonym mezem nawet nie wspomne!

na gojenie krocza plecam masc nagietkowa smarowac gruba warstwa

tak blizna mnie czasem rwie-mam nadzieje ze tak nie zostanie
moj maz jakis tydzien temu wyskoczyl z haselkiem"kiedy sie pokochamy" zdebialam i powiedzialam ze wcale ;)
ale tak na powaznie to biedni oni sa

Na krocze położna poleciła mi żel Solcoseryl - i nie wiem czy to jego sprawka czy nie, ale to miejsce, które mi się ostatnio rozeszło, teraz wygląda jakby ładnie się zagoiło , zeszlo - oby!!!

A jak sobie pomyślę o seksie, to pojawia się właśnie myśl "nigdy" ;D Przed tym pierwszym razem, kiedy już będę mogła chyba wezmę sobie coś na uspokojenie, bo stres będzie chyba większy niż podczas tego w ogóle pierwszego ;D

reklama
uuuuuuuuuuuuuuuuu to ze mna niedobrze moje libido=ZERO

Jestem wsciekla zeby nie napisac wkur................bylam u fryzjera i mi sie nie podoba-jeszcze nigdy nie wyszlam zadowolona-a bylam u tylu.pokazalam zdjecie jak maja mnie obciac a sciecie jest zupelnie inne.cholera!!!!!!!!! >:( >:( >:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry