reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
azik - wiem, co czujesz, nagorsza jest ta bezsilność. Przeżywaliśmy podobną sytuację, byliśmy wtedy miesiąc po zaręczynach i planowaliśmy ślub... Ale czas pomaga na ból, a twoją rolą teraz jest trwać i wspierać, nawet jeśli wydaje ci się, że to nic nie pomaga. Ściskam gorąco.

felqua - przecież mieszkasz niedaleko. Wpadnij kiedyś. Może uda nam się w ogródku spacyfikować nasze Jaśki i pogadamy sobie trochę.

właśnie jestem po pół godzinnej awanturze mojej córki. Nie wiem o co była. Sucho, nakarmiona, zdjęłam nawet rajstopki, bo myslałam, że ją uciskają i nadal był krzyk rozpaczy. Aż sama zaczęłam płakać :(

Wkońcu wzięłam ją "na kotka" i zasnęła. Ciekawe jak długo pośpi??

moje dzieci tez dzisiaj niespokojne...

Bartek płacze dosc duzo, Piotrek nie dał sie połozyć w dzień...

pewnie pogoda...

Karol bardzo malo spal w dzien a teraz po kapieli i karmieniu tez nie zasnal (jak nigdy nie mialam z tym problemow, zawsze odkladalam go po karmieniu i zasypial bez klopotow) i placze, steka. Tatko poszedl do niego bo ja juz nie wiem co mu dzis jest. Do tego wszystkiego zlapal karat - czy mozecie cos poradzic na to???

reklama
Do góry