reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Chyba nie ma przeciwskazań do farbowania przy karmieniu, przynajmniej nic na ten temat nie słyszałam. Ja zafarbowałam :) ale szamponem, bo łagodniejszy. Włosy tez niestety zaczęły mi wypadać, chyba faktycznie trzeba będzie sięgnąć po jakieś witaminki.

Dziewczyny, a jak wasze kręgosłupy wytrzymują trudy macierzyństwa? Bo mój niestety zaczyna szwankować, zwłaszcza w odcinku szyjnym, od tego ciągłego pochylania się przy karmieniu, przewijaniu, usypianiu, itp.

reklama
pytia pisze:
Dziewczyny, a jak wasze kręgosłupy wytrzymują trudy macierzyństwa? Bo mój niestety zaczyna szwankować, zwłaszcza w odcinku szyjnym, od tego ciągłego pochylania się przy karmieniu, przewijaniu, usypianiu, itp.

ja raz na dwa tygodnie chodze na masaż kręgosłupa...

Mi tez kazano brac te same witaminki co w ciazy az dokonca karmienia. Nie mam klopotow z wlosami a przydaloby sie zeby troche wylecialo bo mam bardzo geste i u fryzjera biora odemnie podwijnie bo idze wiecej farby. Nie slyszalam tez zeby farbowanie mialo wplyw na pokarm. W ciazy troche sie balam farbowac. Polecam kazdej z was wizyte u fryzjera to niesamowicie poprawia samopoczucie a i tak jak pisze Kinga ciezko sie poznac w lustrze:)

Kregoslup mi boli non stop, karmie na specjalnej poduszce, i stram sie jak najmniej pochylac a i tak czasem wieczorem ciezko jest zasnac. Jak dla mnie najwspanialszym wynalazkiem jest stolik do przewijania bo bez niego byloby pewnie gorzej. Moj braciszek jest fizykotepeuta i robi swietne masaze ( na studiach cwiczyl na mnie i na mamie ;D) i zaluje ze jest tak daleko i nie moge skorzystac z jego umiejetnosci.

Pozatym wlasnie sobie zdalam sprawe ze chyba sie uzaleznilam od internetu ;D Jak mam wolna chwile zaraz mnie ciagnie do komputera. Moze to sie wiaze z tym ze siedze sama z dzieckiem i brakuje mi kontaktow z ludzmi? Haha kazda wymowka dobra ;D No ale cos trzeba zrobic z tym "nalogiem".

zaraz tu się opublikuję :) Jesli Karola na to pozwoli :) Słońce też swoje robi, jestem happy :)

tak patrze na to zdjęcie i stwierdzam, że chyba niewiele na nim widać :) Ale pochwalę się
img13000er.jpg

Dzięki Pytia, lecę do fryza w takim razie i robię jakiś kolorek.

Kinga, super fryzura, a przede wszystkim takie włoski rozjaśniły Ci twarz, tylko pozazdrościć, bo ja nadal wyglądam jak kuchta :(

Kinga swietnie wygladasz, gratulacje :)

A ja mam pytanie o solarium czy sa jakies przeciwskazania z korzystania z solarium podczas karmienia piersia??
Niby takie sloneczko na dworze ale nie ma sie czasu choc troszke poopalac,a ja jestem taka biala ze az strach pomyslec jak bedzie jeszcze cieplej ::)

Kinga ale ty super wygladasz
ja to mam wrazenie ze wygladam jak krowa dojna taki cyc mam nieproporcjonalny do reszty ciala , ktora mi spada obecnie ze wzgledu na dietke mamy karmiacej z czego sie ciesze ale zdjec to wole sobie nie robic ;)

nie ma to jak pojscie do fryzjera kinga slicznie wygladasz
anik a ty czym predzej wybieraj sie po nowa fryzurke

mnie lapia koszmarne doly mezyk 17 wyjezdza a to juz tuz tuz :(

kregoslup boli czuje sie momentami jak 70 letnia babcia

reklama
Kinga, masz sprawdzonego fryzjera od koloru... bo ja musze przed slubem bo odrodty na 10 cm - ale nie wiem gdzie. ostatnio zrobili mi niezaciekawie...

Do góry