reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Ja tylko na chwilke, jeszcze raz dziekuje za zyczonka:)
Wrocil tatko, myslalam ze Lolo nie bardzo bedzie go pamnietal a tymczasem jak tylko go zobaczyl to usmiech od ucha do ucha i teraz za kazym razem jak tatko na niego popatrzy lub sie odezwie to maly sie smieje - pamieta go - to najwaznejsze!!!

a co do testu to zrobilam go 04.07

a ja wczoraj miałam rocznicę ostatniej miesiączki przedciążowej. To data, kórą w ciąży powtarzałam tyyyyle razy, że bardzo wbiła się w moją głowę :)

Ja test zrobilam 2.07,a ostatnia @ mialam tez 2 z tym ze 2.06.Wlasnie z Bartkiem zartowalismy ze mialam rocznice od ostatniej @ :laugh: ,a kolo 13.07 do Majki ze w sumie ona nie ma 3 miesiecy tylko rok odkad zaistniala ;) :laugh:

a u mnie właśnie nadchodzi pierwsza@ doniedawna zwijałam się z bólu , teraz już chyba tabletka działa
zobaczymy jak długo..
pamiętam,że pierwszy okres po urodzeniu Oli też miałam potwornie bolesny :(

mamaoli pisze:
a u mnie właśnie nadchodzi pierwsza@ doniedawna zwijałam się z bólu , teraz już chyba tabletka działa
zobaczymy jak długo..
pamiętam,że pierwszy okres po urodzeniu Oli też miałam potwornie bolesny :(
Ojej... :( To do tej pory wszystkie moje @ byly potrwornie bolesne,musialam sobie zastrzyki przeciwbolowe robic...Mialam nadzieje ze po porodzie beda juz mniej bolesne.Mamaoli,nie zalamuj mnie,prosze ::)

reklama
benita to akurat u mnie tak było
a może w Twoim przypadku będzie właśnie odwrotnie tzn. teraz mniej boleśnie

czego Ci gorąco życzę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry