magdalenaB
marcowa mama 06'
sylwia: wiem ze mozna stosowac leki miejscowo np krople do nosa, do oczu itp. ja tak sie ratuje,
domyslam sie jak cierpisz- ja mam podobnie
domyslam sie jak cierpisz- ja mam podobnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kaśka ja miałam cukrzyce ciążowa ale mam nadzieję że na Mateusza to nie przeszło. Trochę mnie przestraszyłaś. Mój mały śpi w dzień tak co 1,5 - 2 godziny i śpi po 30 minut z zegarkiem w ręku. Mam nadzieję z e to nie jest objaw cukrzycykaśka76 pisze:po prostu boję się, bo u mnie w rodzince jest niestety popularna cukrzyca I typu.
lolcia81 pisze:Kaśka ja miałam cukrzyce ciążowa ale mam nadzieję że na Mateusza to nie przeszło. Trochę mnie przestraszyłaś. Mój mały śpi w dzień tak co 1,5 - 2 godziny i śpi po 30 minut z zegarkiem w ręku. Mam nadzieję z e to nie jest objaw cukrzycykaśka76 pisze:po prostu boję się, bo u mnie w rodzince jest niestety popularna cukrzyca I typu.
Aniam pisze:A Ola juz wyrosla z wszystkich ubranek nr 62 i wiekszosci 68, wlasciwie wiekszosc jej ciuszkow teraz ma rozmiar 74![]()