magdalenaB
marcowa mama 06'
sylwia: wiem ze mozna stosowac leki miejscowo np krople do nosa, do oczu itp. ja tak sie ratuje,
domyslam sie jak cierpisz- ja mam podobnie
domyslam sie jak cierpisz- ja mam podobnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kaśka ja miałam cukrzyce ciążowa ale mam nadzieję że na Mateusza to nie przeszło. Trochę mnie przestraszyłaś. Mój mały śpi w dzień tak co 1,5 - 2 godziny i śpi po 30 minut z zegarkiem w ręku. Mam nadzieję z e to nie jest objaw cukrzycykaśka76 pisze:po prostu boję się, bo u mnie w rodzince jest niestety popularna cukrzyca I typu.
lolcia81 pisze:Kaśka ja miałam cukrzyce ciążowa ale mam nadzieję że na Mateusza to nie przeszło. Trochę mnie przestraszyłaś. Mój mały śpi w dzień tak co 1,5 - 2 godziny i śpi po 30 minut z zegarkiem w ręku. Mam nadzieję z e to nie jest objaw cukrzycykaśka76 pisze:po prostu boję się, bo u mnie w rodzince jest niestety popularna cukrzyca I typu.
Aniam pisze:A Ola juz wyrosla z wszystkich ubranek nr 62 i wiekszosci 68, wlasciwie wiekszosc jej ciuszkow teraz ma rozmiar 74![]()