reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Mamaoli głowa do góry. Moja siostra ma kochaną trójeczkę 4-latkę i 2,5-letnie bliźniaki (cłopiec i dziewczynka). Super się dogadują, choć czasami jest ostro. A ja martwię się, że mój synek nie będzie miał rodzeństwa...:-(

reklama
Mamooli! kochana ! nie poddawaj się
może uda się to tak zorganizować, że po macierzyńskim na Twoją kochaną Niespodziankę Ola wybierze się do przedszkola, a maluchy zostaną z opiekunką w domku - no a Ty do pracy, między ludzi i odżyjesz :happy:

pamiętaj że po 7 latach chudych przychodzi 7 lat tłustych - czyli już niedługo;-)

mamaoli - trzymaj się, będzie dobrze! najważniejsze, by Niespodziewajka była zdrowa (a w to nie wątpię!)

koga-włos się jeży na głowie, co za tumany z Twoich teściów!:baffled:

masz całkowitą racje osinka :tak:
najważniejsze ,żeby było zdrowe
w poniedzialek jedziemy na USG no i mam nadzieję, że wszystko OK

Juz mialam ponarzekac ale ostudzilas mnie mamoOli :tak: , tylko mnie nie zalamuj bo ja to sobie tlumacze ze Ty dajesz rade to i ja dam.

U mnie ciag dalszy spraw wciaz niezalatwionych , juz mnie to dobija , ja chyba cale zycie bede cos zalatwiac. Z tym zalatwieniem ubezpieczenia dla Marysi to jest straszne, caly tydzien probowalam sie dodzwonic do tego publicznego biura, zostawialam wiadomosci i dopiero jak dzis im nagralam sie co o tym mysle to mi laskawie oddzwonili , ale najgorsze w poniedzialek bo jedziemy tam wlasnie na spotkanie sie wyklocac.:wściekła/y:
Ja teraz tez nie mam ubezpieczenia wiec tez moge sie tam starac ale stwierdzilam ze chyba predzej urodze niz zalatwie to ubezp.
Wiec bylam w srode w takiej przychodni gdzie przyjmuja kobiety w ciazy i tam oni sami zalatwiaja to ubezp. z miasta, ale juz 2 godz. przed bylo z 20 kobiet na test:szok: . Umowilam sie na przyszly tydzien , w zwiazku z czym jeszcze w ogole nie wiem co tam u mnie w brzuszku sie dzieje:-( .

W dodatku tez ustalilismy z mezem ze skoro i tak musielibysmy zmieniac mieszkanie to moze by sie dowiedziec czy kredyt dostaniemy i kupic . Wiec latam tak od banku do goscia od sprzedazy domow i tak dalej.
Chyba przez to czasami zapominam ze w ciazy jestem . Ale moze to i dobrze.

Koga brak mi slow , ale moj tatus tez nie grzeszy opiekunczoscia to mnie to nie szokuje i zazdroszcze tym ktorzy maja normalnych rodzicow.

mamOli prosze Cie nie zalamuj sie naprawde to mozesz na nas liczyc, poczekaj tylko niech pojde do pracy;-)

chyba dziś pomarudze... Nie cierpię jesieni a ona za moim oknem!!! Ja chcę zimy, konkretnej, mroźnej pogody, a nie takich... pluch...

jakaś jestem podłamana...

W szkole kończy się semestr. Nawystawiałam jedynek (jako propozycji ocen) i... dupa. Uczniowie mieli być przejęci tym faktem, a oni mają wszystko w dupach... (przepraszam za wyrażenie). Więc siedzę, wymyslam zestawy zadań, coby dać szansę tym co chcą i nawet nie wiecie jakie to trudne wymyślić coś, z czym te głąby kapuściane poradzą sobie... Chyba brak mi dziś cierpliwości...

Poza tym pluję sobie w twarz, bo ja, nauczycielka, trująca dzieciakom, że mają czytać ze zrozumieniem, podpisałam umowę z Orange nie czytając jej... I ktoś w niej wpisał, ze zamiawiam usługę Darmowe weekendy i wieczory do O i na tel.stacjonarne... Tak chciałam, tylko okazało się,ze ktoś wpisał tą "tańszą" wersję, która obejmuje bezpłatne tylko wieczory... A ja podzwoniłam w weekendy!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:M.innymi do OSINKI. tyle moje, że pogadałam, ale moje wybryki telefoniczne będą nas kosztowały STÓWĘ!!!:szok::szok::szok:

Do tego, R. dostał dziś wezwanie na komendę :szok::szok::szok:. Nie wiadomo w jakim charakterze, bo nawet na wezwaniu nie zaznaczyli
Mam tylko nadzieję, że mi męża nie zaaresztują ;-);-);-)

Laska, długowłosa daje nam popalić. Odłożona do łóżeczka drze swoją piękną buziunię, a ja nie mam siły.

I tak to wszystko sie toczy... A ja w wolnych chwilach siadam do komputera i też mam o to do siebie pretensje...

A... I wyszłam do sklepu bez portfela... :confused::confused::confused: Pasmo "nieszczęść" :confused::confused::confused:

reklama
Do góry