reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Ja tu troche z innej beczki, bardzo prosze Suszi, jakby sie tu pojawiła, aby odczytała priva.
Pozdrawiam z lipcówek 2007 :-)

A nas jutro czeka wyprawa do szpitala do chirurga dziecięcego. Będzie analizował co z mastką, która się pozbierała pod nieodklejonym napletkiem.
Ależ się stresuję :-( :-( :-(

Do tego wkurza mnie jakiś osioł, co łazi nade mną jak słoń - w ogóle jestem przed @ i nastrój mam wybuchowy. Strasznie wszystkim przeszkadzało, jak moja siostra paliła na korytarzu, że nawet kartkę powiesili ZAKAZ PALENIA. Szkoda tylko, że wieczorami jakaś święta krowa pali non-stop na korytarzu i smród wchodzi mi do mieszkania i jakoś nikomu to nie przeszkadza. Nie chcę niepotrzebnie się denerwować, ale mam ochotę nakleić kartkę na pół bloku. :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Marlenka NAKLEJ!

No i powodzenia jutro w szpitalu
koniecznie daj znać co i jak

Izka zdrówka!

Osinka co to jeden dzień? Weź sobie z tydzień urlopu żeby złapać oddech

A ja wczoraj byłam potwornie słaba,: wymiotowałam, czyściło mnie, kręciło się w głowie i w ogóle koszmar... naszczęście dziś juz lepiej, chyba "otarła" sie o mnie jakaś grypa żołądkowa

marlenka ...powodzonka ....trzymamy kciuki .....
izka ......nie dawaj sie choróbskom.....:)

a my tez robimy sobie wolne....od domu .....hihihi .....jadę na 2-3 dni razem z patryniem do mojej siostry ..............tata troszeczke odpocznie od nas:):)..jeszcze rano jak czas pozwoli to zaglądne i poczytam co naprodukowałyscie jak ja bede smacznie spała:)...a pozniej 2 dni odpoczynku od męża i od BB też:):)

mamoli dłuższy urlop wezmę sobie pod koniec lutego albo w marcu - przed imprezką urodzinową Agatki i moją ;-) chyba zrobię wspólne urodziny, bo nie chce mi się robić dwóch imprez osobno:cool2:

OSINKA wszystkie mamy robia dwie imprezy na roczek a ty zminimalizujesz dwie za jednym zamachem super pomysl:tak:

MARLENKA spokojnie policz do 10 i sie uśmiechnij:-) my trzymamy za was kciuki wiec wszystko bedzie dobrze

MAMOOLI dobrze ze tylko otrała chociaz to i tak nieprzyjemne :baffled::baffled::baffled:
ja jak wspomne moje mdłosci:no:

TERESKO super pomysl ja tez bym chciala tak gdzies wyleciec na 2 dni bez G. mam tu kuzynke wiec moze moze

Krakow dalej zasypuje :eek:
a ja mieszkam jak w iglo ;-) :-D mieszkam na poddaszu i prawie wszystkie mam dachowe okna ktore sa zasypane sniegiem wiec mam w domu ciemnawo :sick:
czy ktos ma pomysl jak odsnierzyc okna dachowe :confused: :confused:

My już po wizycie u przesympatycznego chirurga dziecięcego. Szkoda tylko, że Łukaszek inaczej to odczuwa. Powiem Wam, że rano miałam stres, ale w szpitalu zaskoczyłam sama siebie opanowaniem i synek nie płakał długo. Teraz niestety każda próba siusiania to dla niego ból. Nie chce przez to też za bardzo jeść.
Próbowała przedtem pomóc mu, sadzając go w ciepłej wodzie w wanience, płakusiał, ale się udało. Mam nadzieję, że szybo się zagoi.

Mamaoli Dobrze, że to przejściowe.

reklama
Marlenko szybkiego powrotu do zdrowka dla Lukaszka :happy: mam nadzieje ze szybciutko wszystko sie unormuje :happy:

A ja jestem padnieta :sick: a prawie nic dzisiaj nie robilam oprocz ciaglego biegania za Selinka , a jeszcze mnie czeka prasowanie bo jak probowlam po poludniu to selinka wieszala sie na desce i ciagnela za kabelek , pomalu przy niej nic nie moge zrobic :szok: maly terrorysta ;-)

Do góry