reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

no to widze ze nie tylko ja mam buntownika;-) mam nadzieje ze to chwilowe

kacper caly dzien goraczkuje-co spadnie to znowu temperatura
taki biedny dzis i smutny

ja myslalam nad drugim bobasem al mezykowi ten plan sie nie bardzo podoba:cool2:

reklama
dzieki dziewczyny jak na razie pierwszy dzien jest ok mala jest bardzo pogodna supe rbawi sie z emi
mialam dzis mala stresowa przygode zostawilam torebke z klczami od domu na tym play group dzis bylysmy sie pobawic ale na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo:-pale miałam stresa

a mi sie troszeczke humor poprawił bo znalezlismy mieszkanie ...w pierwszych dniach miesiaca ....wiec nie bede musiała przez jeden miesiac płacic za dwa mieszkania ....:):) wczoraj zrobiliśmy wypowiedzenie włascicielom domu ....i od przyszlego tygodnia trzeba sie zaczac powolutku pakowac :):).........a tak apropo mieszkania to jest bardzo zadbane ..no i odnowione .............no i Patrynio bedzie mial swój pokoik ....bo teraz mieszkał u nas w sypialni hihih:).......mam upatrzone mebelki do jego pokoiku ...tylko jeszcze nie wiem ile kosztują ........pojechałabym je zobaczyc tylko u nas takie zimno ze nawet nie chce mi sie nosa wychylac za drzwi tymbardziej ze od piatku szwędałam sie z Patryniem w poszukiwaniu mieszkania .......no ale mam nadzieje ze ich cena bedzie oki ...i bede mogła sobie na nie pozwolić:):)

A ja mam od trzech dni jakąś nerwice - wszystko mnie drażni, wkurza - chyba jakieś wachniecie hormonalne ;-)

Aqua1-23 mam nadzieje, że u Ciebie trochę lepiej?????

A ja dziś spróbowałam sobie poćwiczyć, ojojoj, ale mam zastane mięśnie :zawstydzona/y: Ciekawe na ile starczy mi zapału.

A ja mam doła...nie dość, że Mała chora, mnie napierdzila brzuchol, @ brak a mija już 5 tydzień od poprzedniej...
tyle dobrze, że mam L4 i nie muszę chodzić do pracy

Tereska to swietnie ze wam sie tak udalo z mieszkaniem i powodzenia w przeprowadzce :happy: my juz na szczescie po :-)
Tereska a jak z karteczkami urodznowymi do kiedy mozemy wysylac zeby doszly :confused:

Marlenka powodzenia !! trzymamy kciuki :happy:

A ja sie czuje jak samotnie wychowujaca matka :sick: caly tydzien moj maz wraca ok 19 a selinka o 19 idzie spac :-( a do tego coraz czesciej wyjezdza ...... dobrze ze zostaja nam weekendy bo inaczej selinka nie wiedzialaby chyba ze ma tate :sick:
mimo ze jestem w domu to wieczorem jak poloze selinke spac to padam, nawet na bb nie mam sily

Tereska to swietnie ze wam sie tak udalo z mieszkaniem i powodzenia w przeprowadzce :happy: my juz na szczescie po :-)
Tereska a jak z karteczkami urodznowymi do kiedy mozemy wysylac zeby doszly :confused:

Asia najlepiej zeby jeszcze doszly na stare mieszkanie.......czyli przed koncem lutego a ze kartki ida do nas okolo 10 dni ..wiec najlepiej je wyslac najpozniej kolo 15 lutego ..lub wczesniej:-) ;-)

reklama
U mnie nadal mega porażka plus mega dół!!!

Mamy problem z domownikami i ich fochami w sobote byłam juz gotowa na wyprowadzke bo nie wytrzymałam kolejnej akcji ale ucichło

- myśle sobie dam rade już niedługo wiosenka , ociepli się i dalej ruszą prace nad naszym własnym kątem

- ale niestety dopatrzyli się w urzędzie jakiś nieścisłości w warunkach zabudowy i znów musimy zaczynać drogę urzędową od początku.

Można by to było załatwić szybciej ale rodzina jako sąsiedzi działki nie wyrazili zgody na malusieńką korekte która ich wogóle niedotyczy

- jaki bezsens i nic nie możemy zrobić tylko złożyć te same papiery i znów czekać - wyć mi się chce

- z tego powodu ta moja nerwówka a jak wiadomo jak ktoś ma nerwy to bez powodu potrafi zrobić zadyme - więc dochodzą kłótnie z J.

i tak żeby już wogóle mnie dobić to Kuba dzisiaj wstał chory - kaszel, gorączka i płacz - mam ndzieje,że to nie jest żadne zapalenie oskrzeli ani płuc bo u nas jest na to dziadostwo epidemia - jest tyle dzieciaków chorych , że nie ma wolnych miejsc w szpitakach

- nawet nie chce mysleć mam nadzieje,że jakiś syropek pomoże . Dzisiaj o 17 lekarz :-(

. A tak już uważam na tego mojego smyka praktycznie od nowego roku cały czas na coś jest chory .

Potrzebuje - zmiany - wiosny - spokoju - własnego kąta - od zaraz

Do góry