reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Oj, Aqua, biedaku! Sporo tego na jedna glowe!:szok: Miejmy nadzieje, ze wiosna niedlugo przyjdzie a z nia sloneczko i lepszy humor dla ciebie...;-)
Trzymamy kciukasy za zdrowie kubusia i za szybki postep w sprawach urzedowych! Slemy buziaki i usciski!!!:-) :-)

widzę,że czas załamek trwa, ja mam już dość, ciągłego niewyspania,swojego wyglądu, tony notatek, którymi jestem zawalona bo za miesiąc sesja,chronicnego zmęczenia, ostrego pieluszkowego zapalenia skóry jagody na które NIC nie pomaga....:-(

Dziewczyny trzymajcie się, jakoś się wszystko ułoży.

Aqua, my od marca zaczynamy budowę i jak sobie pomyślę o tych wszystkich formalnościach, to mi się wszystkiego odechciewa ( na szczęście na razie w urzędach jakoś nam idzie, ale jeszcze wiele przed nami papierów).

My z moim mężem zakatarzeni i teraz tylko mam nadzieję, że nie zarazimy Kingi.

Aqua Trzymaj się biedactwo.

A mnie jutro czeka odkładana wizyta u ginekologa, aż się trochę boję. Mam nadzieję, że jest OK i że po porodzie wszystko wróciło do normy.

aqua, maga śle wirtualnie troche pozytywnej energii:-)
i mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej

Marlenka powodzenia na wizycie
Ja byłam we wtorek i wszystko OK :tak:
za trzy tygodnie mam miec USG a wczoraj robiłam krzywa cukrową, cały dzień do siebie dochodziłam po tej glukozie.. no ale wyniki odebrałam dzis i wyglada na to, ze wszystko w normie, uff

Ja byłam u gina w środę, chciałam zrobić cytologię, ale lekarka postanowiła przełożyć bo jakiś stan zapalny się przyplątał:-( Przepisałami mi leki i mam pojawić się po następnej @

A ja się dziś czuję totalnie niewyspana, bo od 2 do 5 mała się wierciła, marudziła itp.....:no:
A przede mną pakowanie, bo wyjezdżamy jutro rano na tydzień do Zakopanego. Mam nadzieję, ze śnieg będzie....
Zeszły sezon miałam przerwę w nartach z wiadomego powodu:tak: , to i kondycja pewnie marna.:-)

Ivon - przy budowie potrzeba wiele wytrwałości i cierpliwości my też jestesmy na początku a moje pokłady pozytywnego nastawienia wyczerpują się.
Jak już coś uda się szybciej załatwić to znów coś innego nawala i tak w koło macieja- idzie zgłupieć. Mam nadzieje, że Wy będziecie mieli więcej szczęścia i tego Wam życze.

Dziękuje za słowa otuchy - dzisiaj jest już troszke lepiej - bo okazało się ,że Kubas tylko przeziębiony a nie poważnie chory - zaraził mnie i tak sobie razem pijemy syropki i budujemy wieże z klocków tzn ja buduje on rozwala

Musze naładować się jakąś pozytywną siłą bo jestem niedowytrzymania ostatnio

reklama
Do góry