reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

anian, trzymaj sie kochana :-) bedziesz naszym doradcą-odstawiaczem... Wyobraź sobie, że ten ból przede mną :-)

reklama
Kinga, marne pocieszenie...dół mnie taki ogarnął, że szok. Gdybym miała czym to upiłabym, swoje smutki (w końcu mogę;-) ).
Fakt jest taki, że od listopada (chyba) karmiłam Pati tylko wieczorem i rano, ale jak dziś dałam jej mleczko z kakaem (proszę mnie nie linczować ;-) ) i ten Mały skubaniec to wypił z zadowoleniem i jeszcze oduczam ją spać ze mną...za dużo na raz (dla mnie)

Anuś, kochanie. Jesteś wielką KOBIETĄ :-) Bardzo dobrą mamą... Wiem jaki dół jest związany z usypianiem małej... Nie wyobrażam sobie tego dołu związanego z karmieniem... Ale wiem, ze jest Ci trudno. Ściskam Cię mocno, moja koleżanko po fachu :-)

Nie będę Cię linczować za kakao :-)

anian trzymaj się kochana! bedzie dobrze

pytia a Jasiowi niech ten katar da spokój! Taki duzy chlopak napewno go szybko pokona;-) :-)
jeszcze raz usciski dla Jasia
mam nadzieje ze nasza karta (niestety tylko internetowa) dotarła

U nas też pojawił się katarek. Na szczęście Łukaszek lepiej sobie radzi niż przy pierwszym kilka miesięcy temu.
Mnie dopada jakieś przesilenie wiosenne (??) Ratuuunkuuu

anian wiem ze male pocieszenie ale obylo sie bez problemow,bez placzu wrzasku ze strony coreczki...............ja po malu musze zaczac myslec jak odstawic kacpra bo bedzie ciezko oj ciezko-on nic nie akceptuje innego,nie usnie bez piersi.........i chyba czym dluzej tym ciezej sie rozstac.

pytia zdrowka dla jaska

kaska ty mi sie kochana tak nie doluj ucha do gory,mi na dol pomogl.....................seksik:tak:;-):-) WRACAM DO FORMY:-);-)(ps.jeszcze tylko bilans ginekologiczny mnie czeka i stres wielki)

reklama
u nas tez bakterie krazo po chacie najpierw mała zaziębiona juz jej przeszło tylko okropny katar został
teraz mnie rozkłada do wczoraj czuje sie koszmarnie wszystko mnie boli :baffled:
zycze chrowitkom zdrowka

Do góry