reklama
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
iwosz, kurcze to chyba nie ciekawie ze mna, pojde jeszcze w tym tygodniu!
nie no nie przerażaj się ;-) po prostu warto to skontrolować, ale prawda jest taka,że znam wiele osób, które miały taki epizod w swoim życiu i nic więcej się z nimi nie działo; także idź na spokojnie; bardziej bym się martwiła tą miesiączką - 10 dni - ale ja mam regularną i krótką; a u ciebie jaki jest standard??
Emcia
Marcowa Mama '06
Milla! O matko! No rece mi opadly! Wierzyc sie nie chce, ze on ci bedzie wydzielal kase!
Jak ty musisz dla dziecka rzeczy kupowac!
No tylko mu przylozyc i to zdrowo!

viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
troche to takie nie fajne kurce trzeba mu jakos to wypersfadowac taka idiotyczna sytuacja
a co on mysli ze za dwie stowki co kupisz dziecku pieluchy saklkies soki odzywki czy on wie ile to wsztsko kosztuje dla dziecka
a co on mysli ze za dwie stowki co kupisz dziecku pieluchy saklkies soki odzywki czy on wie ile to wsztsko kosztuje dla dziecka
M
mamaoli
Gość
Milla zyczę Ci spokoju (mimo wszystko) i tego, zeby Twój chlop zmądrzał, bo szkoda gadać
powazni ludzie sie chyba tak nie zachowuja...
izka zrób badania jak najszybciej
Maggusia trzymaj się jakoś...

izka zrób badania jak najszybciej

Maggusia trzymaj się jakoś...
M
mamaoli
Gość
ja dzis byłam u gina, na drzwiach jest napis , ze ciężarne wchodza poza kolejnościa i mimo, ze sie stresuje to z tego przywileju korzystam..
Do tej pory spotykalam sie tylko z krzywymi spojrzeniami, ale dzisiaj zanim weszłam to musialam wysłuchac narzekań bab jakie to niesprawiedliwe, ze ciezarne sobie wchodza a one muszą czekac itd. p prostu mialam dość
porazka
no jeszcze jakies trzy cztery wizyty musze tam odbyć...:-(
Do tej pory spotykalam sie tylko z krzywymi spojrzeniami, ale dzisiaj zanim weszłam to musialam wysłuchac narzekań bab jakie to niesprawiedliwe, ze ciezarne sobie wchodza a one muszą czekac itd. p prostu mialam dość

porazka
no jeszcze jakies trzy cztery wizyty musze tam odbyć...:-(
anian
Fanka BB :)
mamooli, bo to Polska właśnie....
Przypomniało mi się jak JEDYNY RAZ skorzystałam z tej możliwości, była połowa lutego...ale przecież "ta młodzież jest bezwstydna..." takie były komentarze pań stojących w kolejce...odechciewa się wszystkiego
Przypomniało mi się jak JEDYNY RAZ skorzystałam z tej możliwości, była połowa lutego...ale przecież "ta młodzież jest bezwstydna..." takie były komentarze pań stojących w kolejce...odechciewa się wszystkiego
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
a chca zeby w Polsce wiecej dzieci sie rodzilo kurcze ta nasza sluzba zdrowia i w ogole nic sie nie chce
reklama
sylwia532
Fanka BB :)
milla TY badz dzielna i sie trzymaj dla synka,nie wiem na ile jeszcze wasz zwiazek sie trzyma czy jest szabsa ratowania-bo wiem ze z twojej strony na pewno ale z meza?kur........... przegial na calej lini-nie wiem co pisac bo w szoku jestem,swinia!!!ja jestem zlosliwa czasmi i bym mu tez jakis nr wyciela(nie podsycam)
maggusia wiadomo ze wlasnie w takich chwilach teskni sie za bliskimi,chcialoby sie przytulic..............a tak przez telefon to nie to samo
izka obowiazkowo do lekarza,porob badanka.....moj M ma niski cukier-trzesa mu sie rece,kreci w glowie,serducho szybko bije....zje batona i dochodzi do siebie-czasem cukier ma w granicach 50-60-oczywiscie u lekarza nie byl
mamaoli ja taka zawsze wygadana to w kolejkach stalam.............i sam nikt mnie nie wpuscil-ja po porodzie stalam w urzedzie i wpuscilam kobitke to wszyscy w kolejce sie na mnie rzucili i byla wielka klotnia..............brak slow..........przywilej masz to korzystaj!!!
maggusia wiadomo ze wlasnie w takich chwilach teskni sie za bliskimi,chcialoby sie przytulic..............a tak przez telefon to nie to samo
izka obowiazkowo do lekarza,porob badanka.....moj M ma niski cukier-trzesa mu sie rece,kreci w glowie,serducho szybko bije....zje batona i dochodzi do siebie-czasem cukier ma w granicach 50-60-oczywiscie u lekarza nie byl
mamaoli ja taka zawsze wygadana to w kolejkach stalam.............i sam nikt mnie nie wpuscil-ja po porodzie stalam w urzedzie i wpuscilam kobitke to wszyscy w kolejce sie na mnie rzucili i byla wielka klotnia..............brak slow..........przywilej masz to korzystaj!!!