reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Izka - zmykaj do lekarza!!! Dla mnie wygląda to na hipoglikemię (spadek poziomu cukru we krwi), ale badania ci się jak najbardziej przydadzą. MARSZ do doktora!!!

reklama
nie no nie przerażaj się ;-) po prostu warto to skontrolować, ale prawda jest taka,że znam wiele osób, które miały taki epizod w swoim życiu i nic więcej się z nimi nie działo; także idź na spokojnie; bardziej bym się martwiła tą miesiączką - 10 dni - ale ja mam regularną i krótką; a u ciebie jaki jest standard??

Milla! O matko! No rece mi opadly! Wierzyc sie nie chce, ze on ci bedzie wydzielal kase!:no: :wściekła/y: Jak ty musisz dla dziecka rzeczy kupowac! :wściekła/y: :wściekła/y: No tylko mu przylozyc i to zdrowo!:baffled:

troche to takie nie fajne kurce trzeba mu jakos to wypersfadowac taka idiotyczna sytuacja
a co on mysli ze za dwie stowki co kupisz dziecku pieluchy saklkies soki odzywki czy on wie ile to wsztsko kosztuje dla dziecka

Milla zyczę Ci spokoju (mimo wszystko) i tego, zeby Twój chlop zmądrzał, bo szkoda gadać:no: powazni ludzie sie chyba tak nie zachowuja...

izka zrób badania jak najszybciej:tak:

Maggusia trzymaj się jakoś...

ja dzis byłam u gina, na drzwiach jest napis , ze ciężarne wchodza poza kolejnościa i mimo, ze sie stresuje to z tego przywileju korzystam..
Do tej pory spotykalam sie tylko z krzywymi spojrzeniami, ale dzisiaj zanim weszłam to musialam wysłuchac narzekań bab jakie to niesprawiedliwe, ze ciezarne sobie wchodza a one muszą czekac itd. p prostu mialam dość:wściekła/y:
porazka
no jeszcze jakies trzy cztery wizyty musze tam odbyć...:-(

mamooli, bo to Polska właśnie....

Przypomniało mi się jak JEDYNY RAZ skorzystałam z tej możliwości, była połowa lutego...ale przecież "ta młodzież jest bezwstydna..." takie były komentarze pań stojących w kolejce...odechciewa się wszystkiego

reklama
milla TY badz dzielna i sie trzymaj dla synka,nie wiem na ile jeszcze wasz zwiazek sie trzyma czy jest szabsa ratowania-bo wiem ze z twojej strony na pewno ale z meza?kur........... przegial na calej lini-nie wiem co pisac bo w szoku jestem,swinia!!!ja jestem zlosliwa czasmi i bym mu tez jakis nr wyciela(nie podsycam)
maggusia wiadomo ze wlasnie w takich chwilach teskni sie za bliskimi,chcialoby sie przytulic..............a tak przez telefon to nie to samo

izka obowiazkowo do lekarza,porob badanka.....moj M ma niski cukier-trzesa mu sie rece,kreci w glowie,serducho szybko bije....zje batona i dochodzi do siebie-czasem cukier ma w granicach 50-60-oczywiscie u lekarza nie byl
mamaoli ja taka zawsze wygadana to w kolejkach stalam.............i sam nikt mnie nie wpuscil-ja po porodzie stalam w urzedzie i wpuscilam kobitke to wszyscy w kolejce sie na mnie rzucili i byla wielka klotnia..............brak slow..........przywilej masz to korzystaj!!!

Do góry