reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Aqua - trzymam kicukasy

a ja w pracy ma roboty w trzy d... i jeszcze trochę. ale jestem szczęśliwa, bo uwielbiam te papierki :rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
kaśka - to pocieszające, że chociaż ktoś jest zadowolony w pracy :tak:
ja moją lubię bardzo, ale ostatnio potrzebuję urlopu ...

a jutro wybieramy się na koncert Red Hotów do Chorzowa - tak więc wszystkie mamuśki ze Śląska strzeżcie się!!! bo nadjeżdżamy!!!:-):-):-):-):-)

już po wizycie - szanowny malżonek pojechał po test bo jest prawdopodobieństwo, że nam się udało ale trzeba sprawdzić testem i badaniami z krwii bo zawcześnie na usg. Ale jakoś nie czuje się ciążowo i coś mi się wydaje, że to znów opóźnienie mimo brania leków- mój organizm działa jak mu się chce a nie tak jak powinien. No zobaczymy. Niechce się nastawiać ale pojawiła się nadziejka taka malusia - i tak wogóle lekarz troche mnie uspokoił , że będzie dobrze i damy rade.

aqua: no widzisz kochana jak lekarz cie uspokaja to znaczy ze juz cos jest na rzeczy ;-) nie bedzie chyba az tak zle jak sie obawialas. i wlasnie za to wszystkie trzymalysmy kciuki :tak: a ze ciazowo sie nie czujesz kochana, no wiesz, jakby tak mozna bylo to sobie w pore poczuc, to zapewne dla wielu kobiet nie byloby zaskoczenia. a tymczasem... :-)
to owocnego testowania ci zycze!! :tak:

aqua kochana a moze jeszcze jest nadzieja-testy nie sa dokladne raz a dwa o ktrej ty ten test robilas????ja tam trzymam kciuki

reklama
a jutro wybieramy się na koncert Red Hotów do Chorzowa - tak więc wszystkie mamuśki ze Śląska strzeżcie się!!! bo nadjeżdżamy!!!:-):-):-):-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D...

Ja też uwielbiam moja pracę...:-):-):tak::-):-) Mogę nawet zaryzykować stwierdzenie, że jestem pracoholikiem...niestety...:-)

Aqua- nie załamuj się...jeszcze nic stracownego...trzeba tylko mocno, mocno wierzyć, że się uda!!!!!! Trzymam kciuki!!!!!!

Do góry