reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Kati popieram Mokkate. Może L-4 ?? a z drugiej strony jsk tak można jescze na poczatku ciąży nie dziwiłabym się ale na końcu?? Stany, Stany hajowa jazda..........:-(

reklama
Dziewczyny, ja o zwolnienie prosze juz od maja. Bardzo krecilo mi sie w glowie to wyslali mnie na badania, wyszlo troche anemii ale nie kwalifikowalam sie na zwolnienie lekarskie. Pozniej doszly straszne bole kegoslupa, najgorzej jak siedzialam albo prowadzilam samochod a dziennie robie 120km do pracy i z powrotem, no to mnie wyslali do ortopedy, ale zwolnienia dalej niet. W srode mialam wizyte, mowie ze zle sie czuje, jestem zmeczona, mecza mnie dojazdy, upaly a dktor na to ze sa przepisy i nie moze mi dac zwolnienia. Zeby na nie isc trzeba miec naprawde powiklana ciaze a zaden doktor nie bedzie ryzykowal i naginal przepisow, choc moja pani dotor bardzo mi wspolczula ze sie zle czuje ale jak powiedziala ma zwiazane rece.

Sorry ze wam zawracam glowe, ale jak sobie ponarzekam to mi lepiej troche.

A dzis w ogole nastroj mam kiepski bo i wywalili mnie z pracy a i bylam dzis u innej pani doktor, bo mam guzek w piersi (pare lat temu mialam jeden wycinany na szczescie nie grozny), teraz robia mi ci kilka miesiecy usg a dzis zrobili biopsje. Wyniki beda dopiero po weekendzie, nawet nie zakladam ze to moze byc cos groznego. Tyle ze jak sie czlowiek nachodi po tych wszytskich ginekologach, ortopedach, chirurgach to sie naprawde moze rozchorowac.

kati oj oj sie porobilo:wściekła/y: na 4 tyg.przed macierzynskim?jaja doslownie przeciez to tylko miesiac........ja pierd.......e chamstwo nie inaczej!!!!szczyt perfidii.trzymam kciuki zeby cos sie wykombinowalo-no a jak juz nic nie da rady to kciuki za szybkie zalatwienie spraw papierkowych

Kati Kochana nie wiem co powiedziec , chyba ze to naprawde szczyt chamstwa.

Ale doskonale wiemy jak oni sie tu potrafia wszyscy urzadzic ,amerykanie to są cwani i tylko na tym jadą, teraz juz wiem dlaczego jest zielona karta i te ich wpieprzanie sie w te nonflikty na calym swiecie, jak tylko czuja zysk to jazda.Byle im bylo dobrze,i rzeczywiscie maja wszystko ale robia to niby w bialych rekawiczkach.
Gdyby nie zielona karta to nie mialby kto na nich robic bo zaden z nich sie fizycznej pracy nie chwyci a tylko tacy co tu przyjada emigranci zapieprzaja na nich - dobrze to sobie wykombinowali. Najlepsze ze oni sa za to tacy pewni siebie i uwazaja siebie za pepek swiata .

Kasiu nie denerwuj sie ale wiem ile Cie to kosztuje i nie zazdroszcze, slemy caluski.

Maga chyba bedzie Zuza (Zuzanna) :-) , ja mialam kilka innych propozycji ale Witek wszystkie skrytykowal :-p, ale jeszcze zobaczymy jak zobaczymy malą czy nam sie nie zmieni ( podobno tez tak bywa;-):-)).

Kati - jak można takie stresy kobiecie w ciązy organizować ...szok . przegięcie ..bardzo Ci współczuje...ale Mokkate ma racje spróbuj z L-4

dam Ci przykład ..do nas do pracy przyszła laska , która była w ciązy ..jak ją przyjmowali tylko nikt o tym nie wiedział ..pochodziła do pracy 1,5 miesiąca i poszła na zwolnienie ..urodziła i była na macierzyńskim..wróciła na 3 tygodnie i poszła na wychowawczy ..przychodziła i przedłużała tak co 2 miechy ...nikt nie wiedział co ma robić...rak do pracy niet ...i nie można nikogo przyjąć..a ta laska ..nie może się zadeklarowac..w końcy przyszła i wzięła urlop wychowawczy do 2009 roku...ale w końcu przyjęto na na jej miejsce kolejną osobe do czasu jej powrotu
Kati spróbuj z tym L-4 może się uda:tak::tak::-D:-Dtrzymam kciukasy

Dziewczyny, ja o zwolnienie prosze juz od maja. Zeby na nie isc trzeba miec naprawde powiklana ciaze a zaden doktor nie bedzie ryzykowal i naginal przepisow, choc moja pani dotor bardzo mi wspolczula ze sie zle czuje ale jak powiedziala ma zwiazane rece.

.

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Nie..... no tego się po tak rozwiniętym kraju nie spodziewałam.......:baffled:
Żadnej ochrony......:no::shocked2::szok::shocked2::no:

reklama
KATI nic dodac nic ujac dziewczyny napisaly co tylko mozliwe jedynie trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie i nie denerwuj sie kochana chociaz wiemy ze nie jest łatwo
IWKA ja zajmuje sie Zuzanną bardzo ładne imie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry