reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

buuuuu! a ja chyba doła złapię albo coś .........

NIE WYRABIAM, padam ze zmęczenia, mam ochotę zwinąć się w kłębek i spać 72 godziny, a potem obrócić się na drugi bok i kolejne 72

w pracy masakra, że płakać mi się chce ...

reklama
Koga Aż tak źle??

Kogus Ty bidulko..współczuje ...ale u mnie podobnie ..w pracy jest makabra..dobrze że mam podzielnosc uwagi..i czasami cos napisze na bb w domu nie mam czasu na nic
Mój brat w środe w przyszłym tygodniu wyjeżdża do pracy do USA..wiec wszyscy sie denerwujemy
Mój K pracuje jak szalony ledwo znjadujemy czas na cokolwiek:-(:-(

zlozylam dzis papiery na referenta :happy2: ciekawe co z tego bedzie... niby dokumenty mozna skladac do 13 lipca, potem bedzie lista kto sie zakwalifikowal i beda wzywac na rozmowy.
eh, jzu sie denerwuje...

a w sobote 7-mego moi rodzce jada na tydzien na urlop :rofl2: eh, odpoczniemy i my i oni :-) tym bardziej ze moj m tez wezmie na ten czas uropik. oj, juz mnie radosc ogarnia. tyle czasu bedziemy miec tylko dla siebie:cool2:

A mnie zwolnili z pracy na 4 tyg przed urlopem macierzynskim:wściekła/y:Wczoraj zadzwonil szef ze od 1 juz nie pracuje bo firma na problemy finansowe i nie moga trzymac mojego stanowiska. Jak dla mnie to szczyt hamstwa, nawet nie dostalam wypowiedzenia choc z 2 tyg wczesniej i to po 3 latach pracy w tej firmie. Oczywiscie wszyscy o tym wiedzieli i kazdy sie mnie pytal kiedy odchodze a jak widzieli ze jestem zdziwona to sie orientowali ze nic nie wiem i zmieniali temat. Teraz bde zalatwiac zasilek dla bezrobotnych, zeby za miesiac znow zaltwiac macierzynski. normalnie masakra. Juz sie widze w kolejce z murzynami w 8 miesiacu ciazy z patrykiem na reku.
Ito juz drugi raz uszykowali mi takiego stres, w marcu tez chcieli zlikwidowac moje stanowsko.

Magda nieststy nic. Kontrakty mamy tak podpisane ze moga pracownika zwolnic w kazdej chwili z kazdego powodu bez terminu wypowiedzenia.Taka Chu...jowa firma, ktos kto ukladal tresc kontraktow niezle to wykombinowal.
Nie ma tez przepisow ktore zabranialy by zwolnienia kobiety w ciazy. Jedyne co to jest zakaz dyskryminacji pracownikow w ciazy np gdyby nie chcieli przyjac do pracy kobiety w ciazy albo powodem zwolnnienia byla by ciaza.

Wszystko sie we mnie gotuje, dostalam wczoraj z tego wszytskiego biegunki, nie moglam spac cala noc. Staram sie nie denerwowac, nie stresowac ale wewnatrz wszytsko m i sie trzesie ze zlosci i newrwow.

kati: no ja ci sie nie dziwie,ze sie denerwujesz. sama sie wkurzylam. ameryka k... mac. jak trzeba to eksploatuja na maksa i potem kopa w tylek daja, a ze komus zalezy na dochodach to jego sprawa :frown: (jakos mi to polske przypomina momentami... )

reklama
Kati- a nie dasz rady wziąc L-4 zanim dostaniesz wypowiedzenie do rąk?
Tu takie rzeczy przechodzą, ale nie wiem jak to u Was....
Ja uważam, że to jest dyskryminacja- zwolnić kobietę w ciąży.....:-(i chamstwo....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry