Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Koga Aż tak źle??
ciekawe co z tego bedzie... niby dokumenty mozna skladac do 13 lipca, potem bedzie lista kto sie zakwalifikowal i beda wzywac na rozmowy.
eh, odpoczniemy i my i oni :-) tym bardziej ze moj m tez wezmie na ten czas uropik. oj, juz mnie radosc ogarnia. tyle czasu bedziemy miec tylko dla siebie
Wczoraj zadzwonil szef ze od 1 juz nie pracuje bo firma na problemy finansowe i nie moga trzymac mojego stanowiska. Jak dla mnie to szczyt hamstwa, nawet nie dostalam wypowiedzenia choc z 2 tyg wczesniej i to po 3 latach pracy w tej firmie. Oczywiscie wszyscy o tym wiedzieli i kazdy sie mnie pytal kiedy odchodze a jak widzieli ze jestem zdziwona to sie orientowali ze nic nie wiem i zmieniali temat. Teraz bde zalatwiac zasilek dla bezrobotnych, zeby za miesiac znow zaltwiac macierzynski. normalnie masakra. Juz sie widze w kolejce z murzynami w 8 miesiacu ciazy z patrykiem na reku.

(jakos mi to polske przypomina momentami... )niektóre dłużej ;-)trza iśc spać, bo niektóre mamy nie byczą się przez 2 miechy niestety.