reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Kinia-od nas tez gratulacje!
Ja tez tak sobie bimbam bez tabletek anty, co miesiac mam stresa jak mi sie okres spoznia-ale oczywiscie do gina mam zawsze za daleko;-)
Ja tez z Jasiem 24 godziny na dobe-Maly juz sie ode mnie tak uzaleznil ze nikt inny nie moze go wziac na rece-tyko mama i tylko ze mna wszedzie , nawet do lazienki...Marze o chociaz 1 dniu z dala od domu...Jestem na etapie poszukiwania pracy ( ciezko bedzie)-a Maly zostanie z Tata, ktory pracuje w domu.

KingaP Wszystkiego najlepszego dla was i duzo milosci!
fajnie ze poimprezujecie troszke i akurat w ten niesmowity dzien swietnie:-)

kinga no jak cie mozna nie kochac-wiec nie diw sie mezykowi:tak:;-)kolejnych wspolnych zycze.a no iszalej szalej do bialego rana-swoja droga tez bym pobalowala i pojadlla tony polskiego zarcia:-p
magda ja w przyszlym tyg.bede testowac

wiecie u nas jest raz dobrze raz zle-i tak sie zastanawiam gdzie my sie znalezlismy-takie przeciwienstwa,dwa zupelnie inne charaktery,poglady-zupelnie niedobrani:eek:a jednak cos nas laczy

jestem wsciekla na tomka-po nocce nic nie spal-bo caly dzien pilnowal kacpra a teraz pojechal odwiezc kogos na lotnisko bo obiecal-200km w jedna strone-boje sie o droge powrotna bo bedzie sam i zasnac moze-denerwuje sie strasznie-kiedys tak jechalismy i zjechal na przeciwny pas.................

a ja po pracy padnieta-bola mnie plecy i nogi-jak przyszlam z pracy to zaraz kacper wskoczyl mi na rece i wycalowal wysciskal i nie chcial zejsc ani isc do taty-kolacje robilam trzymajac go na rekach-tak mnie kocha:-)i jak to sie czuje

Sylwia- no pewnie, że cie kocha a coś ty myślała - całym swoim serduchem i jeszcze więcej - przecież to Ty jesteś ta jedyna najukochańsza mamusia

Kinga - dużo szczęścia i spokoju w dalszym pożyciu małżeńskim i wiele wiele lat nieustannej miłości

A my.....o boże wróciliśmy z wesela naszych przyjaciół gdzie w trakcie zmarł jeden z gości nie miał nawet 40 lat ......................jest nam cięzko jakoś się odnaleźć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry