koga 
to co przeczytalam to doslownie czeski film z tymi tesciami....co za chamy jedne-w zyciu im bym wnuka nie pokazala..........pewnie mezowi przykro ze ma takich rodzicow-ale dobrze ze ma ciebie..........szczyt chamstwa nic wiecej....a z tym demontazem to dobry pomysl-nawet mozliwosc zarobienia.....nic bym im nie zostawila,super ze sobie poradziliscie no i juz niedlugo na swoim
emcia no to przezylas.............kurcze utwierdzilas mnie jeszcze w tym jaka tu jest sluzba zdrowia...........a swoja droga dziwne maja pomysly te dzieciaki,trzeba naprawde byc teraz osteoznym
no a juz o tutejszej sluzbie zdrowia-pracuje ppzry jedzeniu i wiadomo-badania konieczne-u nas z gownem sie lata a tutaj-sluchajcie nie uwierzycie-bo ja sama nie wierze-sikasz do plastikowej miseczki i to wielokrotnego urzytku(pozniej tylko lekarz plucze we wodzie-widzialam na wlasne oczy) i bada mocz papierkiem lakmusowym-jaki odczyn..............bez komentarza
iwka oj kochana ten miesiac jeszcze wytrzymasz
magdus kochana,chcialabym pogadac z toba na zywo

i cie usciskac,nie wiem jak bedzie u ciebie ale mi nie przeszlo:-( z kazdym jego wyjsciem cos podejrzewam............po prostu nie ufam.............
teraz jest niby fajnie ale watpie ze tak bedzie caly czas-czasem mysle ze to nie jest facet z ktorym chcialabym sie zestarzec...............
teraz z tesciami zwiedzamy irlandie jezdzimy lowic rybki(makrele mniam mniam),jest fajnie............nawet sexsowo

mi sie poprawilo i bym chciala ciagle i wszedzie

hehehe chyba po tej prawie abstynenecji