reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Kinga przed czym, karola bedzie mial juz 2 latka skoncozne , nie zpomnisz przewijania i nie przespanych nocy , przy drugim malenstwie brak czasu dla pierwszego i ogolnie dla siebie ale oc tam bedzie dobrze jak mowia najgorsze jest pierwsze 20 lat a potem z gorki :-)

reklama
Dobra, laski, lecę, bo Wy mnie tu zagadujecie... :-D Pewnie Wasze latorośle śpią grzecznie do 10, a przede mną jutro pobudka o 6:30... A kobiety w ciąży muszą dużo odpoczywać :-D:-D:-D

Kinga!! Gratulacje!! No prosze co za nowina!!!! :szok::-):-):-) Prosze wyslac nam tu kilka "bakterii" ciazotworczych:-D:-D:-D Jak ja ci zazdroszcze... i to wcale nie po cichu tylko tak na caly glos!!!:tak:;-)

Emcia - już Ci pisałam, że my też damy rade i też będziemy puchły dziewięć miesięcy - tylko potrzeba nam troche cierpliwości i znając moje szczęście to ty będziesz pierwsza- oczywiście chciałabym razem z Tobą dzielić się i przeżywać drugą ciąze - no ale nie wymagajmy za dużo - może Kinga podeśle nam kilka chwyttów które są niezawodne ;-)
a tak wogóle jak u Ciebie - może ty też już jesteś dwupak tylko jeszcze nieświadomy ????

reklama
Aqua, watpie bardzo. Jeszcze nie czas na tescik ale nic mi nie mowi, ze sie powiodlo! Przy Elli wiedzialam od doslownie pierwszej chwili. Czulam i juz! No i objawy pojawily sie dlugo zanim wyszedl pozytywny test! A teraz cisza....:-(
Ale wiem, ze nam sie uda!! Pewnie, ze sie uda!!!!!!!:tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry