reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

kuruję się kuruję,tylko trzeba wrócić do sterty książek leżących na biurku,pomyśleć o ćwiczeniach,egzaminach,zbliżającej się sejsji,a tak mi się nic nie chce...

reklama
A mi wrecz przeciwnie, ostatnio mam jakis przyplyw energii, ciagle bym cos robila. Wrecz musze sie powstrzymywac, bo bardzo chetnie np. wzielabym sie za gruntowne porzadki :) No i tak strasznie chce mi sie czytac, a juz wszystko co mialam w domu przeczytane. W ksiegarni szkoda mi kasy teraz zostawiac, a okoliczne biblioteki tez chca pieniadze- i za kaucje i co miesiac za wypozyczanie ( kilkadziesiat zl kaucji - zalezy od tego ile ksiazek chce sie wypozyczyc na raz- +20 zl miesiecznie za fakt wypozyczania). A z BUWu juz korzystac nie moge bo studia 2 lata temu skonczone (moge tylko na miejscu, a ja nie lubie siedziec w bibliotece i czytac, chce w domciu :), poza tym jakbym na jedno posiedzenie nie skonczyla ksiazki to musialabym tam chyba codziennie jezdzic - ode mnie to min. godzina drogi w jedna strone )

Hej!
a ja w końcu doczekałam się moich spodni ciążowych z allegro - po wysłaniu kilku bluzgów babie, powiadomieniu allegro. krowa, nie odpisała na żadnego e-maila, dodałam ją do ignorowanych >:(
spodnie super, tylko od razu musiałam je wrzucic do pralki, bo śmierdzą na kilometr papierosami >:(

mam nadzieję, w brzuszku są za duże, może mi w końcu zacznie porządnie brzucholec rosnąć ;)

ogólnie jestem zadowolona, spodnie fajne

reklama
Osinka: mi już poszło wszerz, teraz może już iść wszystko na środek brzucha. u mnie dziś spokojnie. od czasu do czasu Fasola się przeciągnie - śpioch jeden mały.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry