reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Jejku, ale mróz. Śnieg zamienił się w lodowisko. Do tego Łukaszek dzisiaj wcale nie spał i zaczyna marudzenie wieczorne. :rofl2:

Czekam już ponad tydzien na zamówione na Allegro zabezpieczenia do kurków kuchenki gazowej. Ciekawe, kiedy skończy się monopol poczty i poprawi się jakość usług. Jak wiadać priorytet pomału zaczyna być fikcją mocno obciążoną kosztami. :crazy::crazy:

reklama
Marlenka -dlatego ja niegdy nie doplacam za pirorytet-bo on dochodzi do mnie tak samo jak zwykla paczka a jednak 1,50 to zawsze cos!
Kinia- ja uwielbiam sarepska, bawarska i kurcze kiedys byla taka musztarda z dodatkiem przecieru pomodorowego.no po prostu pyyychaaa

catherinka trudno jest mi napisac w jaki sposob,ale naprawde jest mial atmosfera-sa super panie-i tylko 1 kacper nie lubi-i wtedy zostac nie chce i placze troszke.moze ze ma zabawki boba?;-)ja sie strasznie martwilam bo nasze dzieciaki juz wiele rozumia-a tam kacoer tylko ang.ale jest ok.zostaje dosc chetnie-nie trzyma sie kurczowo.podejrzewam ze jakbym ja go prowadzala to by byl dramat.
kinga obstawiam dziecko-plec meska:tak:

Nie typujcie ! bo ja się będę nastawiać, a nie chcę.

A co do musztardy... Wczoraj zjadłam kanapki z masłem i musztardą... na kiełbasę nie miałam czasu :-D

Kinga - w garść trzeba było :-D

no dobra - przyznam się wam do czegoś - będziemy z Kingą ścigać się która pierwsza urodzi :-) - też mam termin na 1.06.2008.
Dziś miałam usg i wszystko w porządku z maluchem :rofl2::rolleyes:

reklama
Do góry