reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Osinko, ty to masz przegody ::) Ale z Agatki cierpliwe dziecie- lezala sobie glowka w dol i nic nie mowila ;) Nie obwiniaj sie,nie mozna wszystkiego przewidziec.U mnie w wozeczku tez pare razy sie zdarzylo ze oparcie samo sie obnizalo ::) Stracha sie najadlas,ale naj wazniejsze ze wszystko sie dobrze skonczylo_Odwazna ta Twoja Agatka. :)

reklama
fionka pisze:
ja mimo deszczu polazłam na spacer, lało i było bardzo gorąco

informacja dla azik folia przeciwdeszczowa w a3 sprawdza się wyśmienicie i jest przeźroczysta jak szyba ;D

dzięki :)

w przyszłym tygodniu karoca będzie :)

azik pisze:
Osinko, dobrze że wszystko OK...

ale co Ty masz za wózek że Ci oparcie poniżej poziomu się obiża...

trójkołowca hartana
musiałam źle rozłożyć, bo potem setki razy próbowałam to w domu powtórzyć i się nie udało... mam ochotę zmienić wózek :mad:

no osinko, ta baba to faktycznie jakaś nienormalna
ja osobiście nie widziałam żeby jakaś dorosła kobietka lalkę sobie woziła ::) ::)

a ja spacerówkę już zamówiłam
uparłam się, że kupię już, mimo że kasy nie mamy
między innymi dlatego że w tym wózku który mam nie ma pięciopunktowych pasów
a synuś coraz bardziej żywotny

osinka dobrze ze wszystko pomyslnie sie zakonczylo
bylabym wsciekla na wozek
dobrze ze wszystko ok
a wina wozka jest

a ze mna cos nie halo
caly dzien boli mnie podbrzusze(nie tak jak na @) tak kuje jajniki czy co ale bol potworny nie moge sie wyprostowac jak chodze :(
i jak siedze tez boli.......................

reklama
Do góry