Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Joasiek magnez może zacznij łykać
Tylko to takie dziwne uczucie... nie skurczowe, ani nie takie drętwiejące jak się np. położymy na ręce i krew od niej odpłynie i czujemy mrówki
tylko wrażenie jest, jakby całe ciało robiło się drewniane (towarzyszy temu lekki ból) w kazdym miejscu w którym przylega do materaca 
i detralex:-() to tylko masaz (nacierac i rozgrzewac)wtedy trzeba szybko zansac;-)bo inaczej nocka do dupysyndrom tzw niespokojnych nóg Cie dopada:-(
Dzisiaj rano jak wstałam, to nogi mi się trzęsły jakbym maraton zaliczyła.no takHmmm a przy tym syndromie z rękami dzieje się to samo? Bo u mnie to nie tylko nogi, ale ręce teżDzisiaj rano jak wstałam, to nogi mi się trzęsły jakbym maraton zaliczyła.

nie tylko w nocy ...(po lekach na krazenie boli mnie strasznie głowa:-Ja teżpadnięta, po koszmarnej nocy![]()