reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak sobie radzic z dolegliwosciami Maluszków

Dziewczyny dziekuje Wam baaardzo!
Z tym mleczkiem na pewno sprobuje,do tej pory pomaga sol fizjologiczna bo bardzo ta wydzielina w nosku gesta i ani odciagnac ani polknac :) a sol fajnie rozrzedza i Amelcia potrafi sobie z nia sama poradzic.Nocka do 4 rano cezka bo mala bardzo sie meczyla przez sen ,ja czuwalam bo balam sie o nia ze mi si udusi,a potem jakos nosek sie odetkal i obie spalysmy jak niemowlaki o 9.30
Chyba damy rade :)))
Apetyt wrocil(tfu tfu odpoukac :))) )
Niby zwykly katarek a odchodzilam od zmyslow!Nie wiem jak mozna krzywdzic dzieciatka,nie mowiac o wlasnych(mysle tu o pijanej mamie ktora tgo dwumiesieczniaka skatowala)kara smierci za takie akcje!!!

reklama
No właśnie u nas kupona brak od soboty i teraz nie wiem czy jak ma pierdziuchy to włożyć czopka czy jeszcze poczekać :confused:

Jola moim zdaniem jeśli Maksio źle się czuje z powodu braku kupki to daj czopek, a jeśli zachowuje się normalnie to jeszcze poczekaj jeszcze.

reklama
No to u nas kupuchy śmierdziuchy są już dość dawno. Ja to nawet się schylać nie muszę aby poczuć, bo wania mi z daleka, ale mojemu Mężowi to mogę posadzić Magdę na nosie i nie poczuje.

Do góry