reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

jak sobie radzic z dolegliwosciami Maluszków

reklama
hej dziewczyny.mam do Was ogromna prosbe.musze zrobic maluszkowi szczepienia na 12 i 13 miesiecy.ale Fabian jest chory i nie moge teraz go zaszczepic a w piatek jade do Polski.nie wiecie czy moge te szczepionki przelozyc o 2 miesiace pozniej.z gory dziekuje za odpowiedz i goraco pozdrawiam

Emmila cieszę się, że koszmar się już nie powtórzył :tak: To teraz szybko dużo zdrówka! :-)

Dzagud efilo jak dziewczynki? Kurka, żeby takie dziadostwo się przyplątywało nie wiadomo co i skąd :baffled: Biedulki...

paulina sądzę, że tak - ale jednak poczekaj, może ktoś bardziej pewny się wypowie :tak:

Ostatnia edycja:
U nas lepiej. Zaczynam obstawiać chusteczki Johnsona.:wściekła/y: Jak zaczęłam używać Bambino, cipcia zaczęła się wygładzać, syfki blednąć i znikać. No a jak byliśmy nad Zalewem, to w torbie "wózkowej" miałam Johnsona - tylko raz jej wytarłam i po powrocie do domu znowu była obsypana. :no: Mam jeszcze 4 paczki nierozpakowane i 2 zużyte może w 1/3. Zostawiam to na czyszczenie rąk w podróży i na spacerach. Na rok mi pewnie starczy.:szok:

A wiec przyszła i pora na nas moj dawid zaliczył pierwsza chorobe i jest nia OSPA, masakkra wysypany strasznie, gorączka nie chce sie smarowac na buzi sie slini wiec ten puder nic nie daje i teraz jestesmy na fiolecie jest lepszy ale wyglada strasznie a o ciuchach to juz nawet nie wspomne, a ta wysypke ta wysypke to ma wszedzie nawet w odbycie :-( szok

reklama
O rrrany, Pycia, to straszie szybko go złapało!!! Byłaś z Nim gdzieś, w jakimś "zbiorowisku"??? Bo dzieci najczęściej łapią takie choroby w przedszkolu czy żłobku chociaż!!! Współczuję, bo wiem co to znaczy.:tak:Grunt żeby się nie drapał.

Ja idę na szczepienie przeciwko ospie z Magdą!!!

Do góry