aniajw
mama Natusi
Kingug dokładnie tak jak Izka pisze, właśnie probiotyki codziennie, no i owoce lekarka polecała kiwi (te ziarenka ponoć robią swoje). Ostatecznie przepisała mi Alvia-syrop homeopatyczny, ale dawałam go prze 2 tygodnie bo zaczęła mi robić kupki ze śluzem dwa razy dziennie. Jak przeszło już, to się unormowało i robi mi kupki raz na 3 dni (widocznie taki jej urok).
A może po prostu za wcześnie na nocnik?
A może po prostu za wcześnie na nocnik?

Na początek spróbuje z tymi owocami, jogurtami
Mam nadzieję, że pomoże. A jak nie to dopiero wtedy syrop albo rezygnujemy na trochę z nocnika:-(
i wstrzymywal ku..... a w domu placz bo jego brzuszek bolali i niemogl sie wypruznic.Kobieta juz niepracuje w tym przedszkolu,teraz ma 4 latka i chodzi do innego przedszkola,ale rok mial przerwy i siedzial w domu,i jest ok.Ostatnio rozmawialam z kumpela o zajeciach dla takich dzieci 20mie jakis klub malucha itp ,ana mowi ze tam gdzie chodzil Marcel jest teraz takie cos-a ty nagle Marcel jak by go ktos poparzyl z wrzaskiem tylko tam nie

. Wiesz co, ja tam nie zauważyłam nic takiego, ale spojrzę. Może po prostu taka Nati "uroda" i tyle.