reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

alez wasze dzieciaki dlugo spia.....tylko pozazdroscic

u nas mala idzie spac o 21.00 , wstaje coraz wczesniej bo teraz zamiast o 8 rano budzi sie o 7.00

w ciagu dnia jedna drzemka 1h lub 1,5 h i to wsio.....mnie przydalo by sie wiecej, ale jej widac wystarcza;-)

reklama
Pszczola spi do 20 do 7.30, a w dzien albo nie spi w ogole:baffled: (i wtedy jest nie do zycia wieczorem), albo zasypia na 1-2h i co dziwne, idzie potem spac o normalnej porze.

Ami śpi od 0d 21.30 do 7.30-8.30 zalezy ale nie wiem od czego, w dzień drzemka 1-1,5 godzinna
nadal zasypia ze mna i śpi z nami:zawstydzona/y:
i wiecie co dziwne, od paru nocy przekładam ja do łóżeczka a ta jak tylko my sie położymy to po 15 min. na śpiocha przełazi do nas:baffled:
ale przed spaniem ostro układa sie u siebie a jak juz ja łamie porzadnie spanie to przełazi do naszego łóżka:dry:
i skonczyły sie pobudki w nocy mam nadzieje że tak juz zostanie:tak:

eh moja to tez spioszka :d pojdzie spac kolo 21-21:30 a spi do srednio 10 rano :D czasami godzine wczesniej czasami godzine pozniej :D
a w ciagu dnia jeszcze spioszka tak srednio poltora godzinki.. choc ostatnio sypiala po 40 min i tyle :D

ale dziewczyny mam pytanie glownie do Sandry i mady ale i do innych kobietek jaknabrdziej rowniez !!!

piszecie ze kladziecie badz ze dzieciaczki spia w swoich lozeczkach a pozniej przechodza do was do lozek.. tzn ze one juz maja takie bardziej dorosle lozka czy jak? wychodza z lozeczek dla niemowlakow?
bo wlasnie sie zastanawiam kiedy powinnam zmienic lozeczko na normalne lozko dla starszych dzieci ?

Hej
U mnie Oliwka zasypia ok 20.30 - 21.00 wstaje około 8 a czasami śpi nawet do 10.
W dzień jedna drzemka około 2-2.5h.

Domiśka dziewczyny pewnie mają wyjęte szczebelki z łóżeczka. Oliwka śpi nadal w łóżeczku dla dzieci i ma komplet szczebelków, Kiedyś jej wyjęłam na kilka dni ale wówczas wcale nie myślała o tym aby spać, wyłaziła non stop i szła się bawić w najlepsze, więc szczebelki wróciły na swoje miejsce.

Domiska, dokladanie, tak jak dziewczyny napisaly - mamy wyjete 2 szczebelki, lozeczko Sary stoi obok mojego, wiec jak mala sie obudzi to sama z niego wychodzi i wchodzi do mnie do lozka :tak::-)

A ja wczoraj skapitulowalam :zawstydzona/y:Bylo juz po 23:00, a Sara caly czas wychodzila z lozeczka i chciala spac ze mna...a ze bylam juz padnieta i nie mialam sily wstawac i wkladac ja z powrotem do jej lozka, wiec znowu skonczylo sie na tym, ze cala noc spala ze mna :zawstydzona/y: Mam nadzieje, ze dzisiaj uda sie jej znowu usnac u siebie :tak::-)

reklama
ja szczebelek nie wyciągam jeszcze, pewnie skończyło by się jak u Majki, poza tym uciekała by na schody, a tego się najbardziej boję:tak:
sandra nic się nie martw, następnym razem na pewno się uda:-)

Do góry