reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jestem sobie przedszkolaczek, nie grymaszę i nie płaczę :)

Hihi Rosmerta widzę że pierwsze miłosne rozterki u Hubcia:-D

Jula dzisiaj się bawi, jest prześliczną wróżką..jak bede miala fotki to pokarze :tak: biedna taka podekscytowana ze spac nie mogla. To jej pierwszy bal, w zeszlym roku nie byla bo akurat ja choróbsko dopadło.

reklama
moja mała mi oświadczyła ze ma narzyczonego i ze go kocha..Oliwier
u nas bal karanawałowy 27 stycznia...chce byc w tym roku księzniczką;-)

Oliwka za to twierdzi, że w przedszkolu nie ma interesujących chłopaków, ona jest zakochana w Harrym Potterze i żaden mu nie dorównuje!
Za to w Oliwce jest "zakochany" Sambor, przyszedł od tego roku do ich grupy (razem w bratem bliźniakiem), Oliwka powiedziała do mnie: Mamuś, on się ciągle na mnie gapi!! Na Jasełkach podeszła do mnie babcia bliźniaków i powiedziała, że miło jej poznać synową hehe. No ale chyba niestety bez wzajemności jest ta miłość.
A Jasełka wyszły fajnie, nawet trochę ponagrywałam na kamerę, ale niestety nie wszystko, bo Tomek miał mi przygotować kamerę, a taśmy było do nagrywania tylko pół godziny. Resztę nagrywałam na telefon, ale jakość beznadziejna, bo stałam z tyłu i wyszło kiepsko. Mam nadzieję, że nagranie z kamery będzie lepszej jakości, choć jak narazie nie doczekałam się zgrania, a na mojego kompa nie umiem jeszcze, bo mam Sony Vaio i nie rozpracowałam jeszcze programu do nagrywania z tego kompa. No w każdym razie jak się nagrało porządnie to Wam pokażę w przyszłości fragmenty, a narazie wklajam parę zdjęć:

7882a5c3cf97d2fa.jpg

a0ed5abf2cbf2342.jpg

897bc13ae55ed9f2.jpg

Ostatnia edycja:
A tu jeszcze z babcią i dziadkiem, bo Jasełka były połączone z Dniem Babci i Dziadka (to moi rodzice, bo Tomka siedzą cały czas w Warszawie)

a226f6d08a035dcd.jpg

Kasiu, fajne zdjęcia.

Milena to jest notorycznie zakochana, już od 3latków. Od tamtej pory kocha Kacpra (przedwczoraj wyznałą mu miłość w szatni przy jego tacie). On już jej też miłość wyznawał i już były pierwsze całusy. On nawet ja w rękę całował. Poza tym kocha też Kube z 6latków i on tez ja kocha. Był też Kuba z ich grupy i jeszcze ktoś ale juz nie pamiętam.

U nas bal karnawałowy 27go. Kupiłam Milenie strój motylka-wrózki.

A mój przedszkolak twierdzi,że jego kochaja 3 dziewczyny,a on tez je kocha i ostatnio jedna z nich stwierdziła,że chce z nim zamieszkać.

:-)

Victorowi żadne dziewczyny i miłości w głowie:-D On jest skupiony na swoich kolegach i tyle, choć widzę że dwie dziewczynki bardzo zabiegają o jego względy, a on się biedny złości, że czasem nie ma spokoju:-D Ale tekst Hubka - "i nie idzie z inm normalnie sie pobawić już MAmo, ciagle za nią biega, musze poszukac chyba nowego najlepszego kolegi..." - rozłożył mnie na łopatki:-D:-D:-D

Kasiad
bardzo ładne zdjęcia, dzieciaki to już takie duże i coraz poważniejsze, dekoracja bardzo ładna (nie to co u nas, prowizoryczna:-p) i naprawdę zazdroszczę Wam takich przedstawień z prawdziwego zdarzenia:tak: Miło też popatrzeć na dumnych dziedków, ale z takiej wnuczki, to nie można nie być dumnym;-)

Nuśka ale z Julci śliczna wróżka... fiu fiu:-) Niech się dobrze bawi na swoim pierwszym balu:tak:

Ostatnia edycja:
Nuśka, ślicznie wyglada Julcia. Prawdziwa wróżka. Udanej zabawy.
Wolfia, poczekaj poczekaj, jak Victor będzie wzdychał do jakiejś koleżanki. To zapewne już niedługo i Ty będziesz słuchała miłośnych opowiadań synka. A skoro już jakieś dziewczynki się za nim oglądaja, to któraś go w końcu usidli ;):-D

reklama
Wolfia, poczekaj poczekaj, jak Victor będzie wzdychał do jakiejś koleżanki. To zapewne już niedługo i Ty będziesz słuchała miłośnych opowiadań synka. A skoro już jakieś dziewczynki się za nim oglądaja, to któraś go w końcu usidli ;):-D
Jak wda się w tatę pod tym względem, to nie wiem czy kiedykolwiek usłyszę o jakichś miłosnych uniesieniach:-D Jak już to pewnie o jakimś konkretnym za kilka lat;-)

Do góry