reklama

Kącik małego smakosza

reklama
u nas zastepuje jeden poosilek, daje tez bobvity bo byly w promocji w stonce za 6 zl 4 sztuki, kupilismy brzoskwina/malina/banan (tego nie lubi)
a potem bedzie naturlany +swieze owoce
idus ja tez laktozy nie trawie, a maly jak narazie trawi, ja nabylam to z wiekiem, tak wiec dawaj i obserwuj

HAPPY: ja mieszam jogurt naturalny z deserkiem i Alicjusz też wcina, aż miło. U nas sprawdzają się te z bakomy i krasnegostawu)

Ale to dajesz taki zwykły naturalny dla dorosłych? Można już? Pytam bo nie wiem,a może sama bym też spróbowała.Jak pozostałe mamusie zapatrują się na "dorosłe" przetwory mleczne dla naszych maluchów? Kurde bo ja to z tych ostrożnych niestety :zawstydzona/y:

ja tez mysle nad tymi naturalnymi jogurtami ale chyba bede eksperymentowac jak beda juz maliny, truskawki, jagody gruszki itp to bede robiła z naturalnym jogurem a narazie to te dzieciece jogurciki.

makuc dzięki,w życiu bym nie znalazła tego tematu,bo praktycznie nie wchodzę na wątek o karmieniu,bo nie karmię piersią hehe,ale widzę że tam sporo dyskusji,które mnie interesują.Jeszcze raz dzięki:-)

dzięki dziewczynki, to teraz zacznę małemu zastępować drugie śniadanie na postać jogurciku z owocami. Jak na razie testowaliśmy te jogurciki z Nestle i Bobovity, no ale cena dość spora i chyba bym zbankrutowała tak więc przejdziemy na zwykły jogurt naturalny.
makuc Ty pisałaś jakie stosujesz jogurty, a Ty alicja jakie podajesz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry