reklama

Kącik małego smakosza

ja podaje szyneczke na chlebku z masełkiem. dzis miała pół małej paróweczki dla dzieci pokrojonej drobo a obok bułeczka z masełkiem. Dobrze ze moja nie jest łakoma i jak juz nie moze to to zasiska usta. Bo ja bym miała tucznika. Daje jej takie porcje ze potem sama jak to widze to sie zastanawiam ze powinna miec pół. I najwazniejsze połoke któa zostawia to ja nie jem. Staram sie unikac dojadania po dziecku. Juz sie ledwo w drzwiach mieszcze a jak zaczne wykanczac to bede poszerzała drzwi hihihihih

reklama
Witajcie, jestem listopadówką, ale mi się moje forum skończyło:wściekła/y: więc jeśli nie macie nic przeciwko, od czasu do czasu się udzielę tutaj.

Jeżeli o chlebek chodzi, to mojej dawałam dopiero 2 razy, raz pszenny a raz mieszany, oczywiście zachwycania się tym, że sama je za każdym razem było multum, natomiast i tak itak większość pajdy/piętki lądowała dookoła ;)

lolisza, dzieciom do minimum roku, a najlepiej dłużej nie wolno dawać miodu! Nie chodzi o alergię, ale o jad kielbasiany który może się wytworzyć w czasie trawienia - tak mi tłumaczył mój pediatra.

A jak Wasze szkraby reaguja na zupki? Moja Hania uwielbia kalafiorową :)

LASOTKA witaj i rozgość się:) forum październikowe funkcjonuje pełną parą. u nas zupy to zło największe z możliwych niestety. Mlada pluje nimi dalej niż widzi ;/

dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie :-)
Nie wiem co się stało z forum listopadowym, chyba się przeniosło na tzw grupy

Tak czy siak, jestem :-)
Nie wiem, czy to dobre miejsce - ale wit D przecież też przyjmuje się doustnie ;) Od 2 tygodni moja mała jest na mm - tak zadecydowała;-) i teraz się zastanawiam, czy dawć jej tę witaminę czy nie?

paolcia i cola bo ja uzalezniona od niej i zawsze sie z wami stukam (zbereznice prosze tu bez zbedynych mysli ;-) hihihih)

Lasota witaj, pisz i ucz sie na naszych błedach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry