Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Natolin - ale ja absolutnie nie mówię, że źle robisz. Mi tylko chodziło o to co napisałaś że jedni lekarze tak, ainni inaczej i że mnie to denerwuje, bo weź tu bądź człowieku mądry. U mnie np w przychodni jest tak że co lekarz to inna opinia i jeden mi coś mówi żebym np jakiś kosmetyk używała, a potem np na kolejnym szczepieniu bada dzieci inny lekarz i on że to złe co używał i że coś innego powinnam i mnie to strasznie drażni... No bo skąd ja mam teraz wiedzieć który ma rację... Tak samo było jak w ciąży miałam cukrzycę i też co lekarz to opinia... Szkoda gadać. A Ty dobrze robisz skoro się zdecydowałaś u niego leczyć. Ja się znowu sama porządziłam bez pytania lekarza, więc to mi, jakby co, oper się należy ;-) No ale rozszerzam bardzo ostrożnie i wnikliwie obserwuje małego i na razie wszystko ok :-) Wizyte u alergologa mam dopiero 21 marca i z nią mam zamiar skonsultować wprowadzanie glutenu i mięsa, bo sama to się już takie rzeczy boję. Ja sama to tylko produkty niskiego ryzyka :-)
No i zgadzam się z Loliszą - każde dziecko jest inne i trzeba dostosowywać dietę indywidualnie.
Nice to jakos bez głowy w tej waszej przychodni.U nas np. jest tak,że u dzieci zdrowych,jak się bada do szczepienia,każdego dnia tygodnia jest inny pediatra.Tak więc np. nasz tam dyżuruje w środę,więc ja zawsze w środy chodzę na takie zwykłe kontrole i szczepienia.A tak w ogóle dzieci chore przyjmuje cały tydzien,raz przed południem,raz po.Ja nawet nie znam tych innych lekarzy,bo zawsze chodzę do naszego.

Dziś do porannej butli dałam 1 taką z lekkim czubkiem miarkę od mleka tej kaszki malinowej i smakowała bardzo :-)

) to ja myślę że wszystko zależy do dziecia. Mnie zasmakowały ryżowe, małej też więc z nimi się zaprzyjaźniłyśmy ;-)dokładnieCzyli Twoja mała je jakby 2 zagęszczone posiłki dziennie tak ?
ona je ok. 5 razy dziennie więc 2 posiłki geste i 3 "wodniste"