Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
)traschka elektryczną????ale prądem nie razi dla uspokojenia???
Gosia ja kupiłam łóżeczko z drewexu. Polecić mogę jeszcze drewnostyl. Ale dziewczyny pewnie i z innych firm kupowały. Zależy ile chcesz przeznaczyć na łóżeczko
o matkoooo to coś ewidentnie z tym pastuchem było nie tak...ale rzeczywiście przykra historiaJa mam dość makabryczne skojarzenie z elektrycznym pastuchem dla krówek - w mojej dalszej Rodzinie kilkadziesiąt lat temu był przypadek, że młody facet wracając po ciemku z zakrapianej imprezy został potraktowany tym urządzeniem na tyle przykro, że była to jego ostatnia noc w życiu, niestety.... :-(
Ja jestem chyba jedyna, której maluch od poczatku bedzie mieszkał w swoim pokoiku. Traschka je elektryczną nianię mam zamiar wysępić od braciszka, bo im już dawno nie jest potrzebna, a mają naprawdę fajną, no i mimo wszystko uparłam się na czujnik bezdechu. Córcia będzie spała u siebie ale ja muszę mieć ten czujnik żebym sama mogła spać.