Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ollu, ja jak widze że maly nie może sie najeść zalewam głód herbatką, żeby dał czas cycom na zregenerowanie, jesli zasnie to go budze na dodatkowe karmienie, u mnie to działa i dzidzi tyje ok. 20-30 g na dzien, 20 to było najmniej!!! Z herbatka czy woda jest ten plus ze nie zmniejsza calosci laknienia, tak jak woda przeleci przez organizm i nie ma efektu jak ze sztucznym pokarmem, że potem nie jest glodny.U...pierwszy raz tak na prawde zabraklo mi mleczka ale nie dalam butli....
Ollu, ja jak widze że maly nie może sie najeść zalewam głód herbatką, żeby dał czas cycom na zregenerowanie, jesli zasnie to go budze na dodatkowe karmienie, u mnie to działa i dzidzi tyje ok. 20-30 g na dzien, 20 to było najmniej!!! Z herbatka czy woda jest ten plus ze nie zmniejsza calosci laknienia, tak jak woda przeleci przez organizm i nie ma efektu jak ze sztucznym pokarmem, że potem nie jest glodny.