Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To nie Zosia zaburzy Ci laktację, tylko Ty sama sobie ciągłym o niej myśleniem. Moja Weronika też ostatnio je tylko chwilkę - góra 5 minut i po naciśnięciu jeszcze coś poleci. Próbuję jeszcze podawać tę pierś lub podać drugą, ale ona przeważnie już po prostu nie ma ochoty i albo zaczyna do mnie gadać, śmiać się, albo się złościć, że jej wmuszam. A najczęściej to zasypia :-) Nie odciągam. Robi się coraz cieplej. Dzieciaczki będą jadły częściej a mniej - my też jak się robi gorąco nie przepadamy za wielkim jedzeniem, prawda?Moja Łucja też tak robiA moja ogląda świat ciągle trzymając sutka w buzi. Tak go naciąga i razem z nim kręci się na wszystkie strony. A od kilku dni przygryzaA czasem jak jej wypadnie sutek z buzi to nie chce jej się szeroko otwierać ust tylko wsysa suta jak makaronika
![]()
pocieszne to strasznie, zwłaszcza ten makaronik :-)
Nie bijcie
Ja tylko sie boję że Zosia nie dojada, bo po karmieniu mi zostaje, a przedtem zjadała do czystaOj takAntar jakby Zosieńka nie dojadała napewno dałaby Ci o tym znać![]()
byłaby albo syrena albo mało siuśków, albo słabe przybieranie na wadze. Dzieciaczki są pod tym względem bardzo proste w obsłudze.