• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie naturalne, diety mam

To prawda że apetey wzrasta w miarę wieku,moja Maja też bardzo często gości teraz przy cycu i jakoś szczególnie mnie to nie martwi,mimo tego że widzę że ściąga tylko parę łyczków a później tylko ciągnie i nic jej nie leci,po prostu częściej ją przystawiam,ale dręczy mnie karmienie jej przed spacerem,bo sytuacja się powtarza i śpi na nim jakieś 30-40 min i znowu chce cyca,o herbatce nie mam mowy,tak samo o wodzie i smoczku także w żaden inny sposób nie mogę jej uspokoić,szukam ławki siadam karmię i szybko do domciu.Myślicie że warto było by jej podać (nie wiem jakim cudem) sztuczne mleczko? Pozdrawiam Was mamuśki...

reklama
Jeju:szok:Nie bijcie:shocked2:Ja tylko sie boję że Zosia nie dojada, bo po karmieniu mi zostaje, a przedtem zjadała do czysta:) Ale ok, jak Wasze też tak robią to się nie martwię.

Antar nam chodzi o to, żebys przestała analizować swoją laktację. ;-) Powiem szczerze, że jestem w szoku, że Ty wiesz kidy Zosia zjada całe mleczko z kiedy niedojada. Ja tego nigdy nie wiem. No i wyczuwam pewną sprzecznośc w Twoich wypowiedziach - raz mówisz, ze pierś produkuje mleczko na bieżąco a raz, że Zosia zjadła całe, wg tego co piszesz dziecko nigdy nie zje "do dna". ;-)

Moja Fionka raz je pół godziny a raz 7 minut.

Ardzesh Fiona też tak wsysa cycka często. :-D

Kalina też ostatnio Tadek niejadek się zrobiła, może to wszystkie dzieciaki tak mają?
Czasem na siłę jej wpycham jej cycka, bo ona pocycka minute i zaczyna oglądać...lampy. W ogóle nic nie jest tak fajne jak lampa, tylko to się dla niej liczy.

dla Macka lepszy od lampy jest telewizor ;-) chwila nieuwagi i juz sie w niego wpatruje... czasem podczas jedzenia usilnie stara sie usiasc przodem do TV

kraf :tak: tak wiem

ale ja staram sie go sila od TV odciagac... a drugie co robi na nim mega wrazenie to monitor kompa :baffled: czyli to co dzieci powinny unikac - echhhhh

noo przed TV trzeba dzieci chronić, bo to nie ma żadnych plusów tylko same minusy. Kalina też - chwila nieuwagi i już się gapi w telewizor, ale pilnujemy tego.

tylko stare tv emituja szkodliwe promieniowanie, lcd i plazmy sa bezpieczne. choc wiadomo, ze nie moza dzieci przywyczajac do tv.

reklama
Nikodem też w pewnym momencie mało mi jadł ale wczoraj na wizycie u pediatry powiedzieli że przybrał rewelacyjnie i gitara gra waży 6770 a obliczyli że powinien 5220(chyba)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry