Nathalie
Fan(ka)
Larkaa, Kamylka haha
to prawda, moja tesciowa srednio 3 razy dziennie próbowała mnie namówić, zebym dopajała i ciągle mi przytaczała przykłady znajomych młodych mam, które mimo karmienia piersią dopajały. 
Antar sama widzisz, że Zosia sie najada.
To najwazniejsze. Ja juz pisałam chyba 10 razy, ze moje tez flaczki i nawet jak nacisne to nic nie leci, dopiero jak Fionka pociągnie.
Mi Fionka dziś bardzo źle spała, chyba przez ten katarek, poszła spać przed 1 a obudziła się już o 3 na karmienie, potem o 5 i o 7.30.
Jestem zombie. 
to prawda, moja tesciowa srednio 3 razy dziennie próbowała mnie namówić, zebym dopajała i ciągle mi przytaczała przykłady znajomych młodych mam, które mimo karmienia piersią dopajały. 
Antar sama widzisz, że Zosia sie najada.
To najwazniejsze. Ja juz pisałam chyba 10 razy, ze moje tez flaczki i nawet jak nacisne to nic nie leci, dopiero jak Fionka pociągnie. Mi Fionka dziś bardzo źle spała, chyba przez ten katarek, poszła spać przed 1 a obudziła się już o 3 na karmienie, potem o 5 i o 7.30.
Jestem zombie. 
tak jak ostatnio myśl pozytywnie a najlepiej to zajmnij się czymś co przeszkodzi ci w ciągłym myśleniu o mleczku a naprawdę będzie dobrze.
kolki tez tylko w dzien... Zlote dziecko, nie ma co ;-) Ciesze sie puki moge