Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a i większości rzeczy uważa za niepotrzebne lub ich poprostu w lumpkach nie ma - i gdzie biedaczka kupi..
no i kolor rzeczywiście rewelacyjny !!!
i najlepiej receptę ;-) bez recepty też zrobią, ale zamiast 5 zł zapłacisz 50
przynajmniej tyle powiedzieli w mojej aptece
jak chcesz, to mogę podesłać Ci skład na priva !!!A teraz pozytywna część wypowiedzi, wreszcie dotarł do mnie wózek!!! Jest prześliczny)) Składanie bez instrukcji trwało niecałe 5 minut więc dramatu nie było.
Zobacz załącznik 328068
traschka wózeczek bardzo ładny...
widzę, ze przewaga dziewczynek i x-landerów....hoho...
ja w sumie wszystko umyślone, ale nic nie kupione i tak myślę, ze mąż wie co trzeba będzie kupić, ale jak przyjdzie na raz wydać z 5-6 tys. to sie trochę zdziwi..bo ciągle mnie powstrzymuje..bo za wcześnie, bo nie będą sie miały czym babcie wykazać, a jak narazie to babcie ani jedna ani druga sie nie kwapi - moja mam to na pewno nie zafunduje nic ,bo kaska się na wesele brata wysypie tak się złożyło, ze na koniec lipca...a teściowa okupuje tylko lumpeksy - niestety żadne nie są u nas fajne i ona tez bez gustu całkiem...a i większości rzeczy uważa za niepotrzebne lub ich poprostu w lumpkach nie ma - i gdzie biedaczka kupi..

- ale w sumie to się bardziej gest liczy niż nakład finanasowy.
wczoraj zrobiłam sobie listę co powinnam jeszcze kupić. Myślałam, że mam już większość a lista na całą stronęZaczęłam podliczać ale przy 1000 przestałąm liczyć dalej. A przecież najdroższe rzeczy już kupiłam, komoda, regał, wózek, łózeczko, pościel... chyba się załamię
![]()
traschka, rzeczywiści zdjęcie trochę przekłamuje kolor - jungle (b. ładne kolory) też rozważalam i jeszcze rocky, ewentualnie arctic (chyba zupełnie niepraktyczny). Stanęło na carbonie, ale czas oczekiwania 2 m-ce i nigdzie nie ma od ręki...a jak ja się już na coś uprę to nie ma na mnie sposobudzieki dziewczyny, kolor nazywa się "jungle" hehePowiem wam, że kolor na żywo wygląda znacznie łądniej niż myślałam wcześniej widząc go w necie.
mrsmoon a ty jaki kolorek zamówiłaś? Mi się strasznie podobał energy (malinowy) i rocky (beżowo brązowy) ale one były znacznie droższe niestety...
tak więc będziemy lada dzień zamawiać tego carbona nieszczęsnegotraschka, rzeczywiści zdjęcie trochę przekłamuje kolor - jungle (b. ładne kolory) też rozważalam i jeszcze rocky, ewentualnie arctic (chyba zupełnie niepraktyczny). Stanęło na carbonie, ale czas oczekiwania 2 m-ce i nigdzie nie ma od ręki...a jak ja się już na coś uprę to nie ma na mnie sposobutak więc będziemy lada dzień zamawiać tego carbona nieszczęsnego