Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam!U mnie jest 8,5 roku r~óżnicy między dziewczynkami i mam nadzieję że będ~ą dobrze się dogadywać narazie jest bardzo dobrze.pozdrawiam.mamusia z mazur
.
Witaj Marto!!! mam nie typowe pytanko.czy nie mialas problemu żeby się na nowo przyzwyczaić do pieluch itp. przy takiej różnicy wieku??? Wybacz że tak pytam ale moja Roksanka ma 22 miesiace i zastanawiam sie nad kolejnym dzieciatkiemWitam
U mnie różnica miedzy strasza córa a młodszym synkiem wynosi 7 latek. :-)
Moze opisze jak u nas wygląda dogadywanie się... Początki były super, córka była zachwycona małym braciszkiem, dużo pomagała, wydoroślała bardzo w tym czasie, stała sie bardziej samodzielna, uczyła duzo Alexa, bawiła sie z nim. Teraz gdy synek ma juz 3 latka troszke się zmieniło tzn. wiadomo jak to 3 letnie dziecko ciekawe wszystkiego, prubuje bardzo "ingerować" w zycie córki, tzn. np. chodzi wszędzie za nią. rusza jej rzeczy w pokoju czy chce to co ona.. Co córce która ma 10 lat teraz i zaczyna sie pomału wiek buntownika nie bardzo sie podoba ;-) Mimo wszystko bardzo sie kochaja, są za sobą bardzo jedno placze drugie biegnie pyta co sie stało, takze to najwazniejsze.:-)
Pozdrawiam