reklama

Kiedy nastepne dziecko????

• Starter tematu Starter tematu Ewcia81
  • Rozpoczęty Rozpoczęty

Jaka różnica wieku między rodzeństwem będzie/albo jest??

• 1 rok

Głosów: 5 8,8%
  • 2 lata

Głosów: 19 33,3%
  • 3 lata

Głosów: 17 29,8%
  • 4 lata

Głosów: 7 12,3%
  • 5 lat

Głosów: 6 10,5%
  • 6 lat

Głosów: 0 0,0%
  • 7 lat i więcej

Głosów: 4 7,0%

• Wszystkich głosujących
    57
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Różnice.......mój starszy syn własnie ma 11 lat i bedzie miał w maju rodzeństwo.....cieszy sie i troszczy o mamę i o to gdzie by tu łóżeczko postawić :)))

ojjjjjjjjj jak mi sie juz marzy taki mały pachnący maluszek....ale obawy narazie zwyciezaja:-(:-(:-(z jednym tyle problemów i zmartwien a co dopiero z dwójką:zawstydzona/y:no i kasa...kasa kasa kasa:sorry::sorry::sorry:

Ja mam dwójkę synków - wiek na suwaczkach ;)
nie mam zamiaru więcej planować dzieci, czas chcę poświęcić tylko tej dwójce, na razie nie wyobrażam sobie kolejnego dziecka, alemoże kiedyś - tzn. za 15-20 lat, może.... :)

Właśnie intensywnie myślę nad drugim dzidziem, chociaż mój mąż twierdzi że jeszcze nie czas.........ale ja wiem swoje, bo latka lecą. Gdyby sie udało zajść w ciążę teraz to byłaby róznica 4,5 roku i z tego co czytam tu w Waszych postach to nawet fajna róznica wieku miedzy dzieciaczkami.

witam
ja tez intensywnie mysle już o drugim dziecku, czekam tylko jak okres mi sie skończy i do dzieła. Obawy sa jak cholera, teraz jak o tym myśle to serducho mi wali. Rozmawiałam z mężem i jest za. Jak myślicie dlaczego ja sie tak boję?? a dokładnie czego?? Pocieszcie mnie jakoś, hihi, może parę zdań od tych Mam co juz maja 2 pociechy. Pozdrawiam.

reklama
Moje dzieci dzielą 3 latka i miesiąć....I myśle ze to jest właśnie najlepsza rożnica wiekowa ..... Starszy juz więcej rozumie ze np. bedzie miała braciszka ze mama bedzie sie musiała zając braciszkiem bo jest malutki...... U mnie Sebuś był od samego poczatku ciąży przygotowywany na to ze bedzie miał rodzeństwo..... Po porodzie przez ok 2-3 tygodnie był zazdrosny ...jak to dziecko...ale szybko wrecz zakochał sie w braciszku i teraz juz jest lepiej :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry