agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witam was
Halooo czy tutaj jeszcze ktoś zagląda?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam was
Witam!przegladam ten watek z checi posiadania dzidziusia drugiego,ale decyzji i odwagi brak mi i mojemu mezowi na powiekszenie rodziny!a ja nie chcialabym zeby roznica byla duza jesli bysmy sie zdecydowali,a wlasciwie to czas goni corcia ma dwa lata skonczone a produkcja nie zaczeta nawet!!!!!!:-)
:-)trzymam za was kciuki agnieszka.kk,ja bede rozmawiala z mezem jeszcze musimy przedyskutowac za i przeciw,chociaz tego drugiego nie biore pod uwage!bardzo bym chciala,chociaz obawy mam,jak kazda pewnie matka:-).pozdrawiam!
!pozostaje aby mi przekonac meza!Co jeszcze bym chciala dopisac,to ze mamy bardzo madra corcie jak na ten wiek,ona jest moim jak by tu powiedziec,bardzo by chciala w domu dzidzie tak mowi jak widzi male dzieci gdzies na miescie czy tez w telewizji,hm lalami i misiami wprost pieknie sie bawi,przytula tak jakby wiedziala jak sie opiekuje niemowlakami:-),wiec jest moim tak jakby doradca w tej sprawie!pozostaje aby mi przekonac meza!