Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uważam, że masz rację, mniejsza różnica wieku wg. mnie jest lepsza niż większa , ja widzę też po swoich dzieciaczkach:-) Moje też czasem się kłócą, ale ogólnie żyć bez siebie nie mogąwitam!
miedzy moimi maluchami jest równe ,no prawie równe 3 lata ,wsumie 3 lata i miesiąc.
wydaje mi sie ze to odpowiednia róznica ,teraz maluchy juz razem sie bawią)
Noi juz etap kłótni o zabawki jest))hihi
Fajnie się na nich patrzy jak prowadzą "poważne" rozmowy między sobą hehe :-)
). Zawsze mówię obojgu,że ich bardzo kocham(kilka razy dziennie).
Kuba jest coraz bardziej samodzielny, zajmuje sie soba i swoimi zabawami, teskni mi sie do malego czlowieczka wpatrzonego tylko we mnie, ech, egoistka.
To co mnie przeraza to oczywiscie to, co kazda mame niemowlaka - nocne pobudki, pieluchy, tona ciuszkow do prania, brak czasu, karmienia itd. W ciazy czulam sie rewelacyjnie, porod mialam dosc lekki i szybki wiec tego sie nie boje. Zastanawiam sie ciagle, nie chce zeby miedzy moim Kuba a jego bratem czy siostra bylo duzo roznicy wiekowo. Moze w grudniu poprobujemy?;-)Filip za tydzien bedzie mial 4 latka.Dopiero teraz zaczynamy planowanie rodzenstwa. Tak od wrzesnia chcemy zaczac. Plany byly inne...planowac mielismy po pieciu latach. Mam spirale 5 letnia ktora wyjmuje w styczniu 2011 roku ale jak widze te wszystkie rodzenstwa to sie coraz bardziej zastanawiam...Jaka roznica jest najlepsza.Miedzy mna a moim bratem jest dokladnie 18 mcy roznicy. Naprawde - podziwiam wszystkie mamy i moja mame, ze decyduja sie na tak mala roznice wieku swoich dzieci, ja na to na pewno nie zdecydowalabym sie. Kiedy moj Kuba mial 18 mcy i przypomnialam sobie, ze moja mama urodzila brata kiedy ja mialam 18 mcy... Naprawde podziwiam
Moj syn za 2 mce konczy 3 latka, szczerze mowiac brakuje mi dzidziusia.Kuba jest coraz bardziej samodzielny, zajmuje sie soba i swoimi zabawami, teskni mi sie do malego czlowieczka wpatrzonego tylko we mnie, ech, egoistka.
To co mnie przeraza to oczywiscie to, co kazda mame niemowlaka - nocne pobudki, pieluchy, tona ciuszkow do prania, brak czasu, karmienia itd. W ciazy czulam sie rewelacyjnie, porod mialam dosc lekki i szybki wiec tego sie nie boje. Zastanawiam sie ciagle, nie chce zeby miedzy moim Kuba a jego bratem czy siostra bylo duzo roznicy wiekowo. Moze w grudniu poprobujemy?;-)
mam w kregu znajomych roznice roku dwuch lat i 4 lat. No i to ostatnie troche mnie przytlacza. Bo Amadeusz jest starszy od Kacpra o 4 lata i jest dla niego bardziej jak opiekun niz brat do zabawy. Amadeo idzie teraz do pierwszej klasy a Kacper ma dopiero 2 latka. Inne zaineresowania inne zabawy... No jak teraz bedziemy planowac to roznica wieku miedzy Filipem a dzidziusiem bedzie 5 lat albo i wiecej ... czy to nie za duzo.... jenki ile to pytan. Czekac jeszcze te poltora roku czy zaczac juz teraz....

Tutaj masz racje... to chyba najbardziej przeraza... Z Filipem niemialam problemu. Nieplakal duzo spal niechorowal nic! Dziecko skarb!!! Ciaze przeszlam zle cukrzyca ciazowa ciagle wymioty migreny no i te wstrzykiwanie insuliny i dieta!!! O porodzie niewspomne bo bylo okropnie!!! No ale i tak jakos tesknie za tym wszystkim...To co mnie przeraza to oczywiscie to, co kazda mame niemowlaka - nocne pobudki, pieluchy, tona ciuszkow do prania, brak czasu, karmienia itd.