Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tak Karolla, tak, zaawansowany, zaawansowany, ona to już może grafik zajęć na emeryturce układać, MadziaS dobrze wie co mówi, ma już przecież 26 lat!!! To jest baaardzo zaawansowany wiek : : : Nie to co ja na przykład, młódka co za dwa miechy wrzóci trzydziechę ;D ;D ;D ;D
nio nie wiem kachna nie wiem.... w tym, wieku to juz ...sama rozumiesz Karolla po zabiegach juz u chirurga plastycznego ;-) wiec spoko wyglada, mnie nie stac, wiec nawet botox nie wchodzi w gre ewentualnie ta drewmniana laska do utrzymania prostej postawy w miare ;-)i rownowagi....Dynia to nie wiem jak rade daje wogole a Magda to juz wogole ;-)
Jakoś ciągnę... ;D Generalnie chodziło mi o to, że najwięcej chłopców rodzi się dziewczynom przed dwudziestką. Tak ogólnie patrząc. Z moich obserwacji chodnikowo-tramwajowych tak wynika. Z wiekiem coraz większe jest prawdopodobienstwo urodzenia dziewczynki. Nie chodziło mi o to, ze zaraz wybieram się umierać... :laugh: (chociaz dzisiaj się tak czuję ).
ech kurna teraz tos mnie dobila Karolla ja o silikonach nawet nie marzylam i to jeszzcze na dupsko jak J.L ech...teraz to nie wiem czy na zlot "czarodziejek" lutowych polece ;-) predzej na "czarownic" ;-)