Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

więc chyba jakaś kolejna zupa.. hmmmmm..
No i wiem, że ten obowiązek spadnie raczej na mnie. Obecnie Angela chce dalmatyńczyka, ale wkrótce może się to zmienić ( bo miał już być york, labrador i cocker spaniel ;-))
Jak słodycze mnie nie korcą to takiemu domowemu żarciu ciężko mi się oprzeć
nie wiem co bedzie jutro
ja mam te kolo magnetyczne...co ponoc podczas krecenia wytwarza jony ujemne poprawiajace samopoczucie ,poza tym ma krew lepiej krazyc i przemiana materii ma byc lepsza ...no zobaczymy,ale mysle,ze ono naprawde zdziala cuda,poczytalam w necie ...a mi krecenie w druga strone juz nawet trudnosci nie sprawia
a Wy jak krecicie ? w lewo ? tak normalnie? ciekawe czemu w lewo skoro praworeczna jest wiekszosc ludnosci,ruch prawostronny itp. ;-)
jakos takie odgrzewane mi nie smakuje...moze to kwestia przyzwyczajenia.Ja siedze w domu to moge sobie na biezaco cos swiezego ugotowac .Dzisiaj ja zjadlam zupe porowa z torebki
do niej pokroilam tylko sobie swiezego pora,pogotowalam 10 minut i tak zjadlam...z kromka pelnoziarnistego chlebka,takiego mokrego ,slonecznikowego...
zeby bylo zdrowiej to jakas salata do tego ;-)
frytkom mówię stanowczo NIE ! rybke mamy w weekendy :-) a ja tez obiady jedno daniowe jadam, ale nie mam czasu - i ochoty również