M
Mateuszkowa
Gość
Gaja jedziemy do sklepów po kurtki bo mamy chyba już z 4-5 sezon te same i wióry już lecą :/ może sie coś kupi.. ja robie generalnie porządek raz w tyg z myciem łazienki ale ostatnio jest to rozkładane na części z racji braku czasu.. - 1 dzień kabina, następny - kibel umywalka.. odkurzanie i mycie podłóg wedle potrzeby ;-) czasem codziennie.. kurze raz na pare dni bo wszystko widać.. trza było jasne meble wziąć hehehehe
nieźle męża zagoniłaś heheh ale taka prawda jęczy to to niech weźmie szmate i zrobi a nie tylko biadoli, jak chce biadolić to sru do mamusi, ja już P mówie, że jak mu źle to nie wypier... to mamusi , ona mu podda pod nos, tylko, żeby się nie zdziwił ..
Ala kurde niedobrze z tymi chorobami :/ :/ maluchom już lepiej ? ja się zwazyłam po śniadaniu waże o 0,5 kg mniej!!!!!!!!!!!!!!! owsianka rano czyni cuda - chyba? co do kasy hmm .. trudna sprawa bo ciężko o coś takiego :/ wlasna firma to rozwiązanie, chyba ,że skręcanie długopisów Cię zadowoli...
Edytko nieźle Angela wybrzydza hehehe strach pomyslec co będzie później
a z remontami tak jest, ale ważne , że na swoimi bo to zawsze inaczej 
Editek co za głupie babsko z tej najuczycielki! zamiast pochwalić przy innych i zmotywowac reszte to takie teksty, niech się nie zdziwi, że na 2 raz nikt z wyprzedzeniem nic nie zrobi.. mój tez 92 ;-)
Ala kurde niedobrze z tymi chorobami :/ :/ maluchom już lepiej ? ja się zwazyłam po śniadaniu waże o 0,5 kg mniej!!!!!!!!!!!!!!! owsianka rano czyni cuda - chyba? co do kasy hmm .. trudna sprawa bo ciężko o coś takiego :/ wlasna firma to rozwiązanie, chyba ,że skręcanie długopisów Cię zadowoli...
Edytko nieźle Angela wybrzydza hehehe strach pomyslec co będzie później

Editek co za głupie babsko z tej najuczycielki! zamiast pochwalić przy innych i zmotywowac reszte to takie teksty, niech się nie zdziwi, że na 2 raz nikt z wyprzedzeniem nic nie zrobi.. mój tez 92 ;-)