Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.

z tym to u nas M bedzie z mloda siedzial... ja niestety nigdy matmy nie zrozumialam hehe
polski,historia,biologia to przedmioty,ktore mi 'lezaly' a scislych nienawidzilam.
normalnie zyjac w tym lesie zrobilam sie dresiara
jakos tak od tego lata styl zmienilam na sportowy,dres,trampki i heja! 

. oteścowej to mi nie mów mówie do niej idź do ciucholandu koło Ciebie i zobacz malemy jkąś kurteczke na jesień bo tam jest tyle ludzi że szok i ja z małym i z wózkiem nie będę się pchać a ona mówi że Dorota(ciotka J.) kupuje swojemu w ciucholandzie koło Ciebie tam sobie wstąp no i weź tu gadajz nią debilka normalnie 
.

pochwal się dresem :-) a jak tam Maja płacze dalej?
to ja się tez melduje i podobnie jak Edysiek chyba mnie dopada chandra jesienna bo nie mam natchnienia pisać. Ogólnie dupiato się czuje i chodze wściekła na cały świat.
mi mama kupiłą płaszczyk zimowy dwa lata temu teraz już jest okropny
no i za duży ale niestety brak kasy żeby sobie nowy kupić... a chłopakom też kupie ale coś taniego bo mnie nie stać na porządny kombinezon
gdyby nie teściowa to wogole była by masakra z rzeczami do małych bo ona im strasznie dużo kupuje... a żeby kupić Jasiowi gumowce musiałam sprzedać jego rzeczy za małe heh ... wkurzam się na ten brak kasy :-
dopiero jak karetka przyjechała to to zatamowali
do dzisiaj sobie pluje w brode bo to była ewidentnie MOJA wina :-( a za to Olo już tyle razy się przewrócił i głową uderzył o podłoge, o różne kanty, o kaloryfer i na szczęsice nic mu się nie stało !! ;-).
dla mnie to czarna magia poprostu. Za to polski, historia
wypracowania, lektury, dyktanda to uwielbiam :-):-) .
Ostatnio z teściową na balkonie zapaliłam jednego i zaraz mi nerwy przeszyły... A co znaczy test? Ciążowy? Nooo nieee
przepraszam że się śmieje :*.
.
i zaczełam mu dawać jak miał ok.1,5 roku
na noc ma z kaszką a w dzień samo pije
.
ale zawioze Jasia do przedszkola i jade do sklepu ;-) nic nie chce sobie kupić ale chce pochodzić i poglądać :-):-)

mam jasnobeżowe i już były czarne gdzieniegdzie
ale może się skusze.. obok mnie chyba z 10 jest ciucholandów ..
Igi pije przed spaniem około 300ml+kaszka i potem około 23ciej przez sen wciąga 150ml.mleka.
Oooo i taki Igi prezent od babci dostał :-(
Jak się dodzwoniłam do kardiologa to mi termin na marzec/ kwiecień 2013 zaśpiewali!!! W dwóch przychodniach wogóle nie zapisują na razie, na ten rok już miejsc nie ma. Wychodzi na to że prywatnie będzie musiał się wybrać w październiku. Niech żyje nasza służba zdrowia!!!
przy podsumowaniu pokazuje Ci ile trzeba zapłacić więc można zmienić oferte jak coś
ale wcale się Wam nie dziwię, różne dziwolągi już tu były, co pisały na chwilę i spadały w niebyt.
ciągnie to dziadostwo, schylić się nie można - z mojego doświadczenia na nartach piszę. więc licytuję mu kurtkę puchową z Gapa używkę i do tego spodnie na gumie nie przemakalne i bedzie. W tym roku już będzie chodził, więc nie będę go męczyć tymi utrudniającymi życie szelkami. Ubierz się w takie i spróbuj posprzątać 
poważnie, moja koleżanka paląca okazyjnie tak miała 
(mam na myśli spodnie rurko-biodrówki...)
Twój starszak jest w gimnazjum? moje dorastające wybrało gimnazjum z klasą sportową
bardzo się cieszę, przychodzi wyciszony i zmęczony, komputer mu nie w głowie, wyszaleje się na 10 godzinach wfu tygodniowo, tym bardziej, że trenerka ambitna 
przytył odkąd wróciliśmy z urlopu, włączył się mu apetyt.
w trakcie wygłupów, bo złazi sam. Ma siniaka na buzi ale głową nie uderzył.
po raz kolejny przechodzić cyrk w samochodzie, pakowanie, rozpakowywanie, pranie po powrocie i inne urlopowe cyrki. Ja odpoczęłam w Dźwirzynie