A
Alusia8989
Gość
Cześć Dziewczyny :*
Dzisiaj ostatecznie usuwają mi konto to jeszcze wpadłam się z Wami pożegnać ;-).
U mnie ok, nawet bardzo. Po prostu wystarczyło porozmawiać i sobie wsio wyjaśnić
Teraz jestem szczęśliwa !
Trzymajcie się Kochane ;* dziękuje za wszystko :*
Mateuszkowa i Jolitk@ Wam najbardziej bo mimo wszystko Wy wspierałyście mnie najbardziej :*
Reszcie dziewczyn też dziękuje za miłe słowa ;*
Pozdrawiam :*
Napewno kiedyś jeszcze Was znajdę :**
Dzisiaj ostatecznie usuwają mi konto to jeszcze wpadłam się z Wami pożegnać ;-).
U mnie ok, nawet bardzo. Po prostu wystarczyło porozmawiać i sobie wsio wyjaśnić
Teraz jestem szczęśliwa ! Trzymajcie się Kochane ;* dziękuje za wszystko :*
Mateuszkowa i Jolitk@ Wam najbardziej bo mimo wszystko Wy wspierałyście mnie najbardziej :*
Reszcie dziewczyn też dziękuje za miłe słowa ;*
Pozdrawiam :*
Napewno kiedyś jeszcze Was znajdę :**

. Z drugiej strony sie mu nie dziwię bo trzeba mieć z czym pójść na kolację itp za darmo nikt nam nie da;-)
moja mala histeryczka to sie drze tak,ze mi sie wlos jezy na glowie 
przez 11 lat 2 razy wyszliscie razem?? to ja jak 2 week pod rzad spedzamy w domu to od razu mam nerwa na caly swiat
nie pamietam kiedy,chyba na tym karnawale co wstawilam wtedy zdjecie jak bylam za diablice przebrana...a tak to o! wyszlismy razem jakos 2 miesiace temu,w saunie bylismy...co jeszcze Ania byla i nie tyle zostala z Maja co tez ja umyla i spac polozyla bo mysmy juz jakos na 18 do tej sauny jechali a tak to wyjsc mozemy dopiero po 20 jak juz mala polozymy i wtedy tesciowa moze przyjsc i po prostu lezec i tv ogladac...ona mi jej spac nigdy jeszcze nie kladla