• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

jolek u nas też choróbsko, od wczoraj z kolei Maks gorączka 39 stopni a dzis Miłosz - Olka skończyła z lekkim kaszelkiem a to ona to dziadostwo przywlokła bo w przedszkolu w piątek pomór, prawie nic dzieci w grupach:baffled:

reklama
Gaja ale to takie dziwne,że tylko gorączka:/ Ech ja ostatnie dwa dni kichałam prychałam i chrypa mnie dopadła, podejrzewam,że to ja coś przywlokłam do domu :( albo moja siostra przez telefon przysłała!!

witam,
u nas Olka juz w przedszkolu a Miłosz dziś idzie do szkoły bo lepiej się czuje a nie chce miec zaległości. Oby mu sie gorzej w szkole później nie zrobiło:sorry:.

No i nocka do doopy bo Maks nie spał, jęczał a o 6 juz na nogach i znów jęki:confused2: Także do wypoczętych nie należę. Zjadłam śniadanie i koło 10 sobie odpykam ćwiczenia choć sił dziś mi brak:confused2:

O to współczuję :/ Ja z moim już w normalnym trybie współpracujemy, pewnie do czasu. Bo ma wziąć dzień urlopu w tym tygodniu i jeśli go nie weźmie to na pewno będą ciche dni bo on zwleka zawsze a potem się okazuje, że kto inny bierze urlop i on nie może :/ A ja naprawde potrzebuję żeby wziął bo tych wszystkich zakupów sama nie zrobię z dzieckiem - chorym w dodatku. A ma zaległego urlopu 21 dni plus dwa dni opieki :/

No i jestem mały z racji tego że wstal wczesnie i nie spał właśnie zasypia to i ja mam chwilkę na komp. hehe

Gaja to tak samo jak mój jak ma coś zrobić czy coś to zawsze odwlek albo zostawia na ostatni chwilę brrr.... a we mnie to sie wtedy aż gotuje.

Dorka współczuję że z P gorzej:-(Ja ze swoim się ostatnio nie patyczkuję bo byl niedawno taki czas ze na glowe by mi wszedł jakby mógl i powiedziałam dośc i teraz dre jape to jakos na niego dziala hehe

reklama
:-(:-(:-(:-(:-(

U nas pada dziś więc siedzimy w domu :/
mati rozrabia na całego :/ już nie mogę się doczekać aż będzie mial swój pokój - zrobiony, ale to na wiosne dopiero :/ teraz to graciarnia w pokoju dziennym ..

przed chwilą miałam wielką cheć dac sobie wycisk z ćw. a najlepiej iśc gdzieś na fitnes ( bardzo śmieszne, że teraz :/ )
ale co tam wpiewprzyłam 3 kasztanki bo tak prościej :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry