reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Ciągnęłam temat, bo właśnie chciałam napisac o co mi tak naprawdę chodziło.
Czasem lepiej sobie pewne sprawy wyjaśnić, niż potem mają być niedomówienia.

Mateuszkowa a obrażaj się , byle nie za długo :-p
Gaja czasem trzeba wyrzucić z siebie co myślimy. Raz wybuchamy, raz się żalimy a innym razem chwalimy.

reklama
Ok to zaczynam obrażanie :-D

edit:
Gaja godz dziennie? to niby dużo i dlatego tak odebtrałaś to ?? oj chłosta Cie czeka!!!! skakanka po łydkach ;D wcale to nie dużo, wiesz, już o co mi chodziło może nie napisałam dokłądnie, wiesz ten syndrom kiedy myślisz, że wszyscy wiedza o co ci chodzi ;D

Cześć lasencje. Dotarłam końcu do Was. Wiem wiem miałam być wczoraj ale młody nie spał mi cały dzień ( pierwszy raz takiego psikusa mi zrobił) w między czasie ćwiczenia i potem M szybciej z pracy wrócił.Swoją drogą skończyłam ćwiczyć i za chwile on wszedł do domu. Był w wielkim szoku że te ćwiczenia tyle potu ze mnie wyciskają. Dziś z kolei ten dzień jakiś zamulający do tego mam drugi dzień @ i kiepsko się czułam. Młody też nie zamierzał iść spać, nawet jak ja się położyłam do wyrka nie zamierzał dołączyć. dopiero jak się przewrócił to go płacz skłonił do położenia się i spanka:)
Pogoda u nas do bani a ponoć ma być jeszcze gorzej. Aaaa przedpokój dalej w trakcie remontu. Ogólnie tynk położony zostało pomalować ale nie wiemy na jaki kolor:/
Ok tyle u mnie zmykam poczytać co u Wa a widzę że mam sporo do nadrabiania.

Editku wróciłaś moja kochana:)
A co wy kolędę macie co dwa lata???
No to wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu:)

Inia witaj. Zapraszamy:)
Co do przeziębienia to niby lepiej:)
Zdrówka dla chłopaków i udanej imprezki w sobotę:)
Skoro tak dobrze stoisz finansowo to może wspomożesz koleżanki co :):P

Gaja szkoda że miałaś humor zepsuty, Rzuciłam wczoraj jednym okiem na :ninja2: i nie dziwie się że humor zepsuty miałaś!!
No jedna osoba z mojej rodzinki ma taki problem że kase chce wydać a nic ciekawego w sklepach nie ma. Chciałabym mieć taki problem!

Mateuszkwa
strasznie mi przykro z powodu świnki:( Coś tak krótko żyła.
Dobrze że z mężem już lepiej:) Widzę avatarek zmieniony, komuś się lata już chce:)
A czemu akurat Dukan??? Przy tej diecie po kilku dniach będziesz miała wymarzoną wagę:)
Pono teraz na tobie jest dieta ryżowa.
Dorka my z siostrą mamy do siebie darmowe rozmowy więc możemy nawijać całymi dniami:)
He he no to fajnie rocznicę spędzicie-osobno:/

Edyśku
widzę że Ty jak ja czytając Greya...Ściskało mnie w dołku na samą myśl że dochodzę do końca:(
Hmmm co to za naleśniczki ze szpinakiem...coś dobrego mnie ominęło??
Co do pewnych gadżetów to się z tobą zgodzę. MY żyliśmy bez telefonów i komputerów i jakoś wyrośliśmy. Mój chrześniak co rusz ma telefony kupowane i karty wymieniane a i tak z tego nie korzysta tylko matka!

Olisia lipa z tym zapaleniem mięśni:/ byłaś u lekarza??
Heh widzę że tobie też się Editek z Edyśkiem miesza tak jak mi na początku :D
U nas też nie jest kolorowo w finansach. Nie wiem o co tu chodzi ale zawsze na początku roku nam się wsio wali (już tak któryś rok z rzędu) . A nie macie od kogo pożyczyć kasiorki??
Dobrze że malutka pije mleczko z kartonu i nic jej nie jest.

My ostatnio też bez auta. Chyba nam zamarzło Chcieliśmy jechać na dzień babci i nam nie odpaliło. Ostatnio M próbował je ruszyć i też nic.Zobaczymy teraz trochę ciepła zapowiadają to może coś się zmieni.

He he gorąco tu widzę dzisiaj było:):)

Edit.

Przepraszam za tak długiego posta
:zawstydzona/y:

Hejka :-) ja juz od 6 na nogach bo jak zadzwonil budzik to zamiast starszak wstać do szkoly to patrze a tu mały wyłazi z pokoju i mniam mniam więc musiałam wstac bo głodny oczywiście i jak starszego obudziłam to on do mnie że ma przeciez na ósma hehe. Ale w sumie się wyspałam i jadę dziaij ze znajoma na ciucholand hehe bo u nas jest taki fajny tylko że daleko ale J jest to z młodym zostanie może dzieciakom cosik kupię firmowego hehe
A co do mojej diety to ostatnio miałam takie dni że nic nie mogłam wcisnąc w siebie ale niewiem czy waga od tego spadła bo się nie ważyłam jeszcze poczekam do 1 i wtedy się zważę bo po ubraniach nie widze heh.
Widzę tak jak Jolek zauważyła że dyskusja była wczoraj ja razej z tych co dają dzieicom oglądac:sorry2::-p:tak: bo przy moim malym adhd gdyby nie telewizor to nic bym nie zrobiła heh tylko nim cały czas musiala sie zajmować heh

Jolek tak u nas co dwa lata ksiądz jest na szczęście hehe A jakie te ćwiczonka robisz? że taki pot leci z ciebie?

Dobra ide się przemyc i ogarnąć jak coś to bedę później pa:tak::cool2:

Witam :-)
Nie wyspałam się, bo chciałam skończyć Greya. I stwierdzam, że fajnie się czyta a nawet tak że ciężko się oderwać, ale jakieś za bajkowe to wszystko dla mnie.
Jolek nam ostatnio też auto nie chciało odpalić na mrozie - akumulator już słaby. Nowy by trzeba kupić, ale na razie kasy brak. Na szczęście zima odpuściła to już problemu nie ma.

A ostatnio zarysowałam samochód :zawstydzona/y: lekko ale mój od razu zauważył. No i był foch, że on to już nic w nim nie będzie robił, że to moje auto i teraz mam sobie sama o wszystko dbać. A auto jest nasze wspólne z tym, że to ja nim jeżdżę do pracy, do szkoły. Mój właściwie to tylko czasem w weekendy.

Editek poszłabym sobie do ciucholandu ale jakoś nie mam nigdy kiedy.
A i teraz to już nawet nie wiem gdzie jakieś fajne są.

A od jutra wzięłam sobie urlop, pojadę z Angelą do rodziców. Nie ma chociaż jakąś odmianę na ferie.

Hej Dziewczyny widze że nie tylko ja nie wyspana. Ostatnio mam straszne problemy ze snem :wściekła/y: nie śpie pół nocy tylko snuje się po domu jak duch maaaasakra !!

Jolek jasne jasne wspomoge Was :-D sami auto na kredyt bierzemy heh :-) mam nadzieje że dzisiaj mały będzie Ci spał w nocy. A co do zdrowia moich chłopakow to już nie wiem co robić. Jasio znowu kaszle (tylko rano?!) a Olek non stop kaszle a w nocy to masakra ale nie moge mu dać żadnego syropu bo wszystko zwymiotuje :no:

Editek faktycznie fajnie że ksiądz chodzi do Was co dwa lata. U nas co roku a my po 5 latach mieszkania tutaj dopiero go przyjeliśmy pierwszy raz bo tak zawsze teściowie a myśmy uciekali na zakupy heh :-D a zazdroszcze wychodnego ja też miałam jechać no ale jedziemy auta pooglądać więc lipa z moich zakupow :-D

Edysiek ja tez ostatnio zarysowałam swoj samochod i moj powiedział to samo :-D a za dwa dni poszedł i to zrobił bo to było lekkie zarysowanie :-) faceci :-Da na ile masz urlop? ;-) Jasne dla Angeli to zawsze jakaś odmiana :-)

U mnie bez auta się nie da żyć. Mamy dwa i teraz chcemy następne kupić haha :-) ja nie moge żyć bez auta moj maz też nie ;-)

Do później laski ;*

jej to ja jedyna co nie ma prawka i autem nie jeździ, z jednej strony się cieszę bo boje się, że za bardzo wygodna bym się w tej kwestii zrobiła a tak dygam nogami i przynajmniej ruchu mam ;) Po drugie nie chcę robić bo normalnie odnosze wrażenie, że teraz młodzi co prawko mają to tylko w łapska dostaną i myślą, że królami szos są:baffled: Ja się po prostu boję, wielu wariatów na drodze jest:baffled:

Gaja no jasne że wielu wariatów jeździ po drodze ale ja bez prawka bym nie mogla chyba żyć... Pewnie bym się przyzwyczaiła ale w tej chwili to uważam że to była najlepsza decyzja.
Jeżdze powoli i rozważnie :tak:

reklama
hej,
u nas odwilż :no:
Dziecie męczy mnie zabawami a ja już nie wiem co wymyślać, po tym jak wczoraj kicalam jak zając, zeby mnie naśladował a On próbował robić to pchając koparkę to odpuściłam.. pomysly mi się kończą:baffled::-D

Gaja weź się nie przejmuj, ja na Twoim miejscu nie wiem czy bym prawko teraz robiła po 1 nowe przepisy ( jak dla mnie stare dużo łatwiejsze ) a po 2 już się nie ma tej młodzieńczej ;D odwagi, no co się oszukiwać..

Ala b. fajne to auto, taka limuzyna, mój kuzyn ma takie samo:tak:ja jednak wole większe i wyższe, może dlatego, że wysoka jestem.. a to nie jest kaszel alegiczny ?

Jolek sama nie wiem, chyba dlatego, że sa jakies tam efekty.. dieta ryżowa? hehe czytałam o niej i tak jak dukan ma swoje małe-wielkie minusy.. najlepiej jest MŻ, zresztą taki zimowy okres nie sprzyja utracie na wadze.. mój mały też raz śpi a raz nie :/ jak nie śpi to godz. 18 je i idzie spać.. chyba duże juz te nasze chłopaki..

Editek powodzenia w polowaniu na szmaty :-D

Edysiek, Ala to chyba mój najbardziej wyrozumiały, bo jak wjechałam w auto na aprkingu :-pto nic nie powiedział, w końcu zdarza się każdemu co nie?? :-D:-D:-D wszystkim zajął się on, nawet kontaktowal się z tym co go drasnęłam :P uffffff

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry