reklama
oliviaa
Fanka BB :)
Perfumy:
Versace Woman i ostatni nabytek Calvin Klein Euphoria![]()

tez przymierzalam, tez bo Niania zachwalala, tez w Sephorze i tez nie dla mnie-za ciezki jak na moje okoNa ten Angel miałam ostatnio przymiarkę w Sephorze, bo Niania go zachwalała, ale zapach jednak zdecydowanie nie dla mnie![]()

Joaska
Lipcowe mamy '05
Perfumy:
Versace Woman i ostatni nabytek Calvin Klein Euphoria![]()
...i ten fioletowy kolorek..
tez posiadam i polecam

a ja musze sobie kupic czerwona szminkę.......taka, zeby nie zostawiała sladow na kołnierzyku ( zart)

polecacie cos??
oliviaa
Fanka BB :)
niestety. my sie ze szminkami nie lubimy. zawsze zjadam i zawsze wysuszaja mi wargi wiec pewnie popelniam jeden z wiekszych bledow w make up'ie ale nie uzywam nigdy szminek i blyszczykowa ja musze sobie kupic czerwona szminkę.......taka, zeby nie zostawiała sladow na kołnierzyku ( zart)
polecacie cos??

Iwon
Lipcowe Mamy '05
a ja musze sobie kupic czerwona szminkę.......taka, zeby nie zostawiała sladow na kołnierzyku ( zart)
polecacie cos??
Nie wiem, jaką Ci doradzić, ale jedną mogę zdecydowanie odradzić

Iwon
Lipcowe Mamy '05
1. Kojący balsam do suchej skóry Avon całkowicie zlikwidował moja szorstka skóre dłoni w kilka dni
1. BALSAM DO SUCHEJ SKÓRY Z WITAMINAMI A i C - AVON (304197696) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Mam przed sobą katalog Avonu i zaraz sobie zamówię ten balsam

niestety. my sie ze szminkami nie lubimy. zawsze zjadam i zawsze wysuszaja mi wargi wiec pewnie popelniam jeden z wiekszych bledow w make up'ie ale nie uzywam nigdy szminek i blyszczykow![]()
Ja tez nie wuzywam szminek

A ten balsam Iwostin, to gdzie można nabyć?Na allegro jest tylko emulsja z tej serii
![]()
Iwostin w aptekach

albo allegro Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegrochoc tu akrat nie ma

reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
A ten balsam Iwostin, to gdzie można nabyć?Na allegro jest tylko emulsja z tej serii
![]()
Kosmetyki, Iwostin, Apteka internetowa - Fabryka Zdrowia oferuje leki i kosmetyki Vichy, Eris, La Roche, Avene i wiele innych
tutaj zobacz, chyba maja przystepne ceny