Patija
Mamusia Krecika i Lusi
O Meggi zobaczyłam na Twojej stronce że pracujesz z mężem
Super!:-)
Super!:-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
Super!:-)
:-)
ale ostatnio jak zawiesiłam jej karuzele nad główką to sięgała po miśka ale niestety jest troszke jeszcze za wysoko no i oczywiście się wkurzyła bo jak jest coś nie po jej myśli to tragedia
)ale nie bierze ich jeszcze do buzi....a i 1 lutego zrobiła 2 obroty, potem ok 7 lutego- a teraz ani jednego
len mały- na brzuchu lubi lezec- szczeg jak moze wtedy ogladac telewizje...ale moja Sarenka wcale a wcale nie chce gadac
sporadycznie powie ghrrrrr,buuu- i koniec- a ja tak duzo do niej mówie...mam nadzeje ze jeszcze zacznie...chyba ze ma po tatusiu tak- bo mama to potrafi zagadac na smierc
Strasznie mu się to spodobało
i już coraz mniej mu się podoba leżenie w łóżeczku, bo jeszcze niedawno mogłam go położyć, a on sobie gadał do zabawek. teraz już go chyba nudzą
dziwne tak jej zanikło...a co dziennie gadam do niej jak najęta jakby ona rozumiała co ja mówię to ładnie by sobie pomyślała że ma szurniętą matke
takie podstawowe słowka powie jak giiee,ej, ała ale nie wiele tego
;-)