• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

no to ja tez dolaczam sie do nie wyspanych mam a tak bylo milo do 10spalysmy sobie spokojnie od 4 dni 7 rano i moja mala wstaje ale nie lezy spokojnie tylko piszczy szok ja czuje sie jak zabi :laugh2: bo bym jeszcze pospala ale sie nie da

Marta tez pakuje wszystko do buzi dzieciaczki poznaja świat:laugh2:

reklama
No, zapał mamusi przynosi efekty - dzisiaj Martynka załapała, że jak chce się usiąść, to pupy się nie dźwiga. Jednym słowem wie jak siadać, ale sama się jeszcze nie podnosi - ma czas :tak:. Hmm, mała rzecz, a cieszy :happy:

Kasia- Gratulujemy postepow mnie tez wszystko cieszy comala zrobi:-)
inna-no wlasnie marta tak spi od 21 do 7 ale potrafila spac do 10 to bylo piekne:-)

u nas ze spaniem to ostatnio kiepściutko...budzi się często z wielkim płaczem i po cycu marudzenie,więc noce mam nie przespane:-(ale dzisiaj w końcu dowiedizałam sie przyczyny tegoż o to stanu: byliśmy dzisiaj u pediatry na szczepieniu i Pauli wychodzą ZABKI:szok::szok::szok: widać dwie malutkie białe kreseczki na dolnym dziąśle i jest bardzo opuchnięte...a wyrodna matka nie zuważyła tego bo paluchy owszem wkładała ale nie śliniła się tak bardzo jak to piszą przy ząbkowaniu...dzisiaj nawet gorączkuje moje małe biedactwo...
dzisiaj Paula jak leżała na brzuszku to tak wyprostowała ręce że podniosła się prawie cała:szok: tzn głowe i klatke piersiową...śmiesznie to wyglądało a jaka była zdziwiona:-D

Kaira świetnie...gratuluję tych wychodzących ząbków...ps. ja to bym się trochę bała tych ząbków...np ugryzienia w cycucha brrr. już teraz Lilek czasami tak zagryzie dziąsła że ałłłłłaaajjj, ale na szczęście robi to coraz żadziej...mam pewną wypracowaną metodę...

Kaira-GRATULACJE to wielki czas jaki postęp kurcze nasze maluchy sa w tym samym wieku ciekawe czy Marcie cos nie wyjdzie:-D

No to może faktycznie Paula zacznie ząbkować :-).
U nas też konkretny ślinotok :-D, ale nie sądzę aby to było ząbkowanie, po prostu taki etap rozwoju dziecka.
Moja Ola ostatnio lubi przewracać cię na boczki i tak sobie leżeć i gaworzyć, tylko albo mi się wydaje albo upodobała sobie bardziej prawy bok (ciekawe czy to ma coś wspólnego z problemem z lewym bioderkiem :confused:)

Musze Wam to pokazać bo dziaj paula ciągle trenowała woje prrrrrrrr a jak to widze to umieram ze śmiechu:-D:-D:-D
Wrzuta.pl - MVI_0735
tylko koniecznie oglądajcie z głosem hihi
a poza tym to mój Pasztecik łąpie się już za swoje kolanka i czasem się jej zdarzy przytrzymać stópkę na chwilke:-)

reklama
Kaira niezła ta twoja córcia:-D :-D :-D jak to oglądałam to jak bym własne dziecko widziała:tak:super:-D u nas tez ciagle prr prr :-D i plucie:-D no i ostatnio mój synuś się w duszka zamienia bo robia uuuu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry