• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

Kaira - :-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D

Moja mała milknie kompletnie i dębieje jak widzi aparat, którym kręcimy filmiki :-) Tylko na starą kamerę, ktora jest czarna a nie srebrna nie reaguje i możemy coś smiesznego zlapać :baffled:

Hania za to umie udawać gołębia :dry: Potrafi to robić na okrągło a my mamy przy tym niezły ubaw:-D

reklama
Kaira, po prostu rewelacja !!!! Paula jest urocza :tak: :-) .
Ja jak chcę Oliwkę nakręcić, to albo mam baterię rozładowaną w kamerze, albo Oliwka nieruchomieje :eek: .A jak robię jej zdjęcia to prawie zawsze robi takie wielkie,zdziwione oczy i nie chce się uśmiechać ani porobić śmiesznych minek :baffled:

Kaira no rzeczywiście śmieszna ta Twoja Niunia. a jakie minki przy tym. super. Lilek jeszcze tak nie potrafi. jest na etapie gruchania...szczerze mówiąc cały czas to słyszę...

Jesteśmy po pierwszych próbach z niekapkiem. Muszę przyznać, że zdolne dziecko, bo załapało o co chodzi. Nawet herbata trafiła do buzi, chociaż oczko i nosek też chciały spróbować. Problem w tym przypadku polega w preferowaniu zawartości. Martyna ma swoje smaki i czasami herbata ulubiona przez tydzień na ośmy raz nie smakuje i potrzeba odmiany - ech, smakoszka :-D.

czy wasze dzieci też tak tępo wpatrują się jak coś jecie czy pijecie??bo moja Paula to wzroku nie może wtedy oderwać jakby sama chciałą już jeść i czasem jej taka ślinka pocieknie że śmiechy warte:-D ale naprawde tak głupio mi wtedy jeść jak ona się wpatruje,peszy mnie to:zawstydzona/y:
mój mąż to ładnie podsumował: Bo ona to by już chciała z nami siedzieć przy stole i kiełbasę zajadać:-D

Hania też intensywnie wpatruję się we mnie jak jem. Kiedys jadłam trzymając jąna kolanach, teraz to niemożliwe, bo próbuje porwać mój obiad z talerza i wpakować sobie do buźki :laugh2: Nawet jak herbatę piję to ona tak uważniem się mi przygląda :dry:

reklama
tak, tak, bosko to wygląda. u mnie to samo. a najlepiej jak piję herbatkę z dużego czarnego kubka to od razu Lila ma chętkę i aż mlaska jęzorkiem. jak piję miętę lub rumianek to zawsze Nuna załapie się na parę łyżeczek...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry